Gemeenteraadsleden en schepenen leggen eed af in PEPINGEN

Gemeenteraadsleden en schepenen leggen eed af in PEPINGEN

Image1-2
VNLR staand: Luc Decrick, Kristof De Cuyper, Patrick Vanbellinghen, Gerda Claeys, Gule Dedobbeleer, Gunther Roobaert, Peter Van Cutsem, André De Roubaix, Suzanne De Cort, Sander Geerts.
zittend: Greta Cochez, Eddy Timmermans, Saskia Beeckmans, Rudi Seghers, Raymond Raemdonck.
 
Image2
VNLR staand: Katrien Landuyt, Anita Deleener, Guy Derijcke.
Zittend: René De Vos, Dora De Haseleer, Rudi Seghers, Marleen Pierreux
 

Maandagavond legden ook in Pepingen alle gemeenteraadsleden en schepenen hun eed af. Burgemeester Eddy Timmermans (LVB – Lijst van de Burger) kan nu echt van start gaan met zijn nieuwe bestuursploeg. Op 14 oktober haalde zijn LVB immers de absolute meerderheid met 8 van de 15 zitjes in de gemeenteraad. Greta Cochez, Saskia Beeckmans en Rudi Seghers worden schepenen, Saskia Beeckmans wordt tevens voorzitter van de OCMW- en gemeenteraad. 

Andere leden van de OCMW- en gemeenteraad voor LVB zijn Raymond Raemdonck, Gunther Roobaert, Gule Dedobbeleer en Sander Geerts. Voor CD&V zetelen Luc Decrick, André De Roubaix, Peter Van Cutsem, Patrick Van Bellinghen en Suzanne De Cort. Gerda Claeys zetelt voor N-VA en Kristof De Cuyper voor de nieuwe partij DVP.

Aansluitend op de gemeenteraad legden ook de leden van het bijzonder comité voor de sociale dienst de eed af. Rudi Seghers werd hier verkozen als voorzitter en zetelt dus als derde schepen in het College van Burgemeester en Schepenen. Voor het bijzonder comité verbonden LVB en N-VA hun lijsten. Daarmee hebben ze tezamen 4 zitjes in het comité, CD&V heeft twee zetels. Voor LVB/N-VA zetelen René De Vos, Guy Derijcke, Dora De Haseleer en Katrien Landuyt. Voor CD&V Marleen Pierreux en Anita Deleener die Luc Decrick vanaf februari 2019 opvolgt.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jan 2019
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 02 feb 2020
Sam Herremans | 27 nov 2019

archief