PEPINGEN – WZC Mater dei in Heikruis vierde 105 jarige Yvonne Vandervelde

PEPINGEN – WZC Mater dei in Heikruis vierde 105 jarige Yvonne Vandervelde

Dsc_3715_05__large_
 
Dsc_3724_01__large_
 
Dsc_3726_01__large_
 
Dsc_3733_03__large_
 

Vandaag precies 105 jaar geleden werd Yvonne Vandervelde geboren in Tollembeek, waar zij ook opgroeide samen met haar vier broers. Yvonne haar hobby’s brachten haar veel plezier in haar jeugdjaren, zij was een gedreven toneelspeelster, balletdanseres en kon zingen als een nachtegaal. Doch ging haar leven niet altijd over rozen en werd ze al weduwe sinds 1994. Yvonne was ook een goede dierenvriend ( hond en katten ) en een heel harde werkster.

December 2008 werd Yvonne bewoonster van het Woonzorgcentrum Mater Dei waar ze snel vrienden wist te maken met haar medebewoners, met wie ze graag een lekker glaasje zoete wijn drinkt. Op haar feestje mochten zeker haar favoriete dessert niet ontbreken vanille-ijs met verse chocoladesaus.

Als ex-inwoner van Herne kreeg ze vandaag op haar verjaardag het bezoek en geschenkjes van de gemeente Herne uit de handen van schepen Carina Ricour en Sandra Dero.

Caroline Doom (zorgcoach) en algemeen directeur Mark Hautekiet zorgde voor een mooi boeketje bloemen voor de jarige Yvonne.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 mrt 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 30 mei 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 15 mei 2019
Sam Herremans | 05 mei 2019

archief