PEPINGEN - Kookouders Chiro Pepingen organiseren 6de Take away voor KOTK-project “Into my Arms”

PEPINGEN - Kookouders Chiro Pepingen organiseren 6de Take away voor KOTK-project “Into my Arms”

Take_away__large_
 
Take_away_2
 

Gezien de successen van de vorige edities (850  in 2014 - 930 hoofdschotels in 2015 – 1.072 hoofdschotels in 2016 – 1.136 hoofdschotels in 2017 - 1.229 in 2018*) organiseren de kookouders van chiro Karreveld uit Pepingen voor de 6de maal een Take away tvv het kom op tegen kanker-project “Into my Arms”. In september 2013 overleed kookpapa, Maes (Kris De Maeseneer) aan kanker. Zijn vrouw, Greet Agneessens, en hun drie kinderen Stan, Dien en Fleur richtten een project voor Kom op tegen Kanker op.

De kookouders van Chiro Pepingen: Staaf, Lucie, Marc, Anita, Martine, Patrick, Bart, Zefanja, Mariëlla, Tony, Greet, Heidi, Ingrid en Peter organiseren voor het opgerichte project een ‘Take Away’. De kookouders, samen met veel vrijwilligers, bereiden aspergeroomsoep, vier soorten warme maaltijden (pastaschotel, vegetarische pastaschotel, visschotel en stoofpotje) en twee desserten (chocomousse en fruitsla). Alles wordt geleverd in een verpakking waarmee de maaltijden de oven of microgolf in kunnen om op te warmen. De bestellingen kunnen afgehaald worden op zondag 2 juni 2019 tussen 10.30 uur en 13.00 uur in ’t Zaaltje in de Johan Demaeghtstraat in Beert. Om de wachttijd bij de afhaling aangenaam te maken, is er de mogelijkheid om een drankje te nuttigen. Fleur zal een snoepkraampje uitbaten. Verder kan je daar ter plaatse wijn en artisanale confituur kopen aan democratische prijzen, deze wijn en confituur kregen zij ook ter beschikking van gulle schenkers. De opbrengst van deze verkoop gaat ook integraal naar het KOTK-project “Into my Arms”.

De bestellingen moeten vóór 12 mei binnen zijn. Wie deze actie wil steunen, kan bestellen via de website www.kookouderschiropepingen.be of een mail met de bestelling sturen naar takeaway@kookouderschiropepingen.be

Er zijn ook invulformulieren te verkrijgen bij de kookouders en Chiroleiding. De bestelling is pas definitief wanneer het bedrag overgeschreven is op het rekeningnummer BE06 3770 0302 4922. Graag je naam en take away vermelden. Vrije bijdragen kunnen eveneens gestort worden op bovenstaand rekeningnummer (met vermelding “vrije bijdrage Into my Arms”).

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 mei 2019
Devogeleer Emile
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 08 sep 2019

archief