Gezinsbond BEERT op jaarlijkse uitstap naar Mont Saint Aubert

C21

Gezinsbond BEERT op jaarlijkse uitstap naar Mont Saint Aubert

Gezinsbondmontsainthaubert_
Gezinsbond Beert in Mont Saint Auber. Foto Ingezonden
 

Meer dan veertig jaar organiseert het bestuur van de gezinsbond uit Beert een uitstap voor hun leden.  Zopas namen meer dan 50 leden hun intrek in het verblijf Foreal te Mont Saint Aubert (Doornik). Oorspronkelijk werd vorig jaar deze bestemming gekozen maar door werkzaamheden aan de infrastructuur van het verblijf was de gezinsbond genoodzaakt om toen naar Nieuwpoort te gaan.

 

Tijdens de tweedaagse te Mont Saint Aubert stonden tal van activiteiten op het programma. Zaterdagmiddag werden de aanwezigen getrakteerd op een broodmaaltijd te Mont Saint Aubert. In de namiddag ravotten de kleinste in recreatiepark Jungle City te Doornik. De gezinnen konden daar genieten van de binnen- en buitenspeeltuigen en tal van attracties, volledig ingericht in het thema van de jungle. Voor een iets rustiger activiteit werd er voor een geleid bezoek aan het Museum van volksspelen gekozen. Naast de rondleiding kon men ook actief aan enkele volksspelen deelnemen. 

 

Na het avondmaal organiseerden een aantal jongeren een avondvullende programma in de vorm van een actieve familiequiz met als thema “op z’n paasbest naar de misviering”.

 

Zondagvoormiddag kon de keuze gemaakt worden tussen een zwempartij in het olympisch zwembad van Moeskroen of een stevige natuurwandeling van de dichters van de rijzende zon in Mont Saint Aubert. 

Om de tweedaagse af te sluiten reed de groep richting Doornik-centrum om een stadsrondrit met een toeristisch treintje te maken. Na de rondrit werd een cafeetje opgezocht om de finale van de Ronde van Vlaanderen op tv te volgen.

 

De leden konden weeral van een geslaagd weekend genieten want ook de weergoden waren de gezinsbond goedgezind.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 apr 2019
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief