PEPINGEN - FC Beert City speelt kampioen in het recreatief voetbal

PEPINGEN - FC Beert City speelt kampioen in het recreatief voetbal

Beertcitykampioen2018-2019
 

Vorig jaar won Beert City de beker Jan Van Lier in het Koninklijke Vlaamse voetbalbond (nu Voetbal Vlaanderen recreatief). Maar bij de start van het nieuwe voetbalseizoen was het bestuur door een spelers tekort genoodzaakt om van twee ploegen één te maken. De overblijvende ploeg kwam uit in de laagste voormiddagreeks. Meteen pakte de club van voorzitter Hugo Gremmelprez een prijs. De ploeg speelde kampioen in de 5de afdeling!

 

Op zondag 7 april 2019 moest Beert City een uitgestelde wedstrijd spelen op KSE Asbeek uit Asse. De Pepingse ploeg stond met gelijk aantal punten en evenhoog aantal gewonnen matchen maar door een beter doelpuntensaldo voor op achtervolger FC Verma uit Londerzeel. Er mocht dus nog verloren worden. En dit gebeurde ook, door de titelstress ging de ploeg van trainer Kristof Limbourg de boot in met 2-0 op Asbeek. De nederlaag kon echter de pret niet bederven want er werd uitbundig tot in de vroege uurtjes gevierd.

 

Met deze titel kroont FC Beert City zich voor de negenste maal uit hun bestaan tot kampioen en komt het volgend jaar in een hogere reeks uit.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 apr 2019
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 14 okt 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 25 sep 2019
Sam Herremans | 08 sep 2019

archief