PEPINGEN - WZC Mater Dei de allereerste grote Mater Dei Quiz.

PEPINGEN - WZC Mater Dei de allereerste grote Mater Dei Quiz.

Quiz_mater_dei
 

Op 10 mei 2019 organiseerden we in WZC Mater Dei de allereerste grote Mater Dei Quiz. De bedoeling was om zorgvragers, zorgverleners, familie en sympathisanten een gezellige quizavond te bezorgen. De opbrengst van de quiz gaat volledig naar de Huntington Liga.

Het initiatief kende veel succes: bijna 100 deelnemers schreven zich in. Het was een hele uitdaging om een quiz op te stellen voor zo een divers publiek. Met vragen over verschillende thema’s en voor verschillende generaties is het uiteindelijk gelukt om het publiek een hele avond te boeien. Na ongeveer drie uur quizzen kwamen de dames van ‘Het Vrolijk Verbond’ uit Gooik als winnaars uit de bus. Ze mochten de Mater Dei Quiz Wisseltrofee in ontvangst nemen en er waren mooie prijzen voor de eerste drie ploegen.

Op de avond zelf werd er een mooi bedrag van 635 euro bij elkaar gehaald. WZC Mater Dei maakt deel uit van de Huntingtonconventie waardoor een aantal plaatsen voorbehouden is voor bewoners met de ziekte van Huntington. Daarom werd er gekozen om de volledige opbrengst van de quiz te schenken aan de Huntington Liga, die de personen met de ziekte van Huntington en de families ondersteunen.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 mei 2019
Devogeleer Emile
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 14 okt 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 25 sep 2019
Sam Herremans | 08 sep 2019

archief