Door en Voor PEPINGEN (DVP) kiest nieuw bestuur 

Door en Voor PEPINGEN (DVP) kiest nieuw bestuur 

Dvpbestuur2019
Kristof De Cuyper, Mireille Berghmans, Geert De Windt, Francine Lories, Omer Vandevelde, Femke Pierreux
 

De partij Door en Voor Pepingen (DVP) kwam met de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 voor de eerste keer op om anders aan politiek te doen en mee de schouders te zetten onder een gemeente met meer dialoog en samenwerking. DVP kwam met een frisse boodschap : Groot-Pepingen teruggeven aan alle inwoners. Lijsttrekker Kristof De Cuyper werd onmiddellijk verkozen binnen de gemeenteraad.

 

DVP koos recent een nieuw bestuur. Gemeenteraadslid Kristof De Cuyper blijft voorzitter en legt de nadruk op dialoog, burgerparticipatie en luisterbereidheid. Geert De Windt zal als ondervoorzitter zijn schouders zetten onder een sterke gemeente met een duidelijk plan. Femke Pierreux is secretaris en ijvert voor eerlijke kansen en respect voor jongeren en senioren. Omer Van de Velde staat voor daadkracht en is voortaan materiaalmeester. Mireille Berghmans wil een transparant en eerlijk beleid en Francine Lories werkt graag mee aan een warme en veilige gemeente verwijzend naar degelijke fiets- en voetpaden langs alle hoofdstraten. De dames delen de functie van penningmeester. 

 

"Ons nieuw bestuur is ambitieus. We zullen als oppositiepartij sterk en constructief werken", aldus DVP gemeenteraadslid Kristof De Cuyper.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 jun 2019
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 10 dec 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 27 nov 2019
Roger Swalens | 27 nov 2019
Roger Swalens | 27 nov 2019

archief