PEPINGEN - Lichte vrachtwagen voor Phanta Rhei

C21

PEPINGEN - Lichte vrachtwagen voor Phanta Rhei

Editiepajot_pepingen_panta_rhei_foto_merckx
Phanta Rhei kreeg een nieuwe lichte vrachtwagen. (Foto Felix Merckx)
 

Etienne Van Vaerenbergh, voorzitter van de vzw Phanta Rhei mocht aan de verantwoordelijken van deze vzw, de sleutels van een lichte vrachtwagen overhandigen. Deze wagen moet een andere vervangen waarvan de beste tijd voorbij is.

Jeugddienst Panta Rhei vzw is een Vlaamse, onafhankelijke en pluralistische jeugdvereniging die sinds 1990 erkend is door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap en zijn thuishaven heeft op Terrijst in Pepingen. Ze is actief in vijf verschillende provincies.

De missie van de jeugddienst Panta Rhei bestaat erin de recreatieve, vormende en persoonlijke begeleiding van jongeren te stimuleren en uit te bouwen.

De lichte vrachtwagen moet dienen om het materiaal voor de speelpleinen die tijdens de vakantie worden georganiseerd te vervoeren.

Al wat de speelpleinen nodig hebben wordt in dozen gezet en op voorhand naar het speelplein gebracht. Per jaar worden er honderden kampen georganiseerd in West en Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant en Brussel.

Voor de organisatie van de speelpleinen heeft de vzw Phanta Rei 16 personen in vast verband in dienst. Voor de werking tijdens de kampen wordt een beroep gedaan op losse medewerkers.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 apr 2009
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief