Nieuwe graafmachine in Pepingen

Nieuwe graafmachine in Pepingen

Graafmachine_in_pepingen
 

Dinsdagochtend overhandigde het gemeentebestuur van Pepingen de sleutel van een nieuwe graafmachine aan het gemeentepersoneel.

“Binnen het jaar investeren in onze basistaken, dat was één van de eerste doelstellingen van LVB – Lijst van de Burger voor het gemeentebestuur van Pepingen. Daarom beslisten we om eerst en vooral te investeren in degelijk materiaal voor onze technische dienst, wat ook door de gemeenteraad in januari bekrachtigd werd.

De oude graafmachine, die al ettelijke maanden buiten strijd was, wordt nu verkocht en vervangen door een nieuwe machine. Zo worden ook de onkosten vermeden die gepaard zouden gaan met ouderdomsonderhoud bij de oorspronkelijke machine.

Goed materiaal, goed werk

“Onze dorpsgenoten rekenen op kwalitatieve dienstverlening, die ons gemeentepersoneel met deze nieuwe machine nog kan verbeteren. Goed materiaal is de beste basis voor goed werk. Nu de winter opnieuw voor de deur staat, wordt zo efficiënt mogelijk werken des te belangrijker. We kozen deze machine in samenspraak met het gemeentepersoneel dat de machine zal moeten hanteren. Omwille van het gebruiksgemak werd het daarom dit compacte en bedrijfsklare model. Onze investeringen stoppen ook niet hier. Er lopen momenteel nog verschillende vacatures voor vervangingen en voor extra personeel.”

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 nov 2019
Devogeleer Emile
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 26 jun 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 21 jun 2020
Sam Herremans | 16 jun 2020

archief