PEPINGEN – Sint op ronde in Heikruis

PEPINGEN – Sint op ronde in Heikruis

Sint_op_ronde_in_heikruis_2019_-_01
 

Naar aloude traditie deed Sinterklaas en zijn gevolg vorige zaterdag ook een ronde in Heikruis. Op uitnodiging van de HALO Club – de oud-leden van jeugdvereniging de Reinaertvrienden - bracht hij er een bezoekje aan alle inwoners van 80 jaar of ouder. Op zo’n 24 plaatsen bracht brachten de goedheilige man en zijn trouwe helpers allerlei lekkers.

“Het is al meer dan 50 jaar een traditie in Heikruis dat de Sint op bezoek komt bij onze ouderen”, zegt mede-organisator Eddy Timmermans. “De HALO Club nam het destijds over van de KWB.” De Sint en zijn Pieten kregen voor hun ronde aangepast vervoer. “Het paard van Sinterklaas mag al vele jaren een dagje rusten tijdens de ronde in Heikruis. Zo kan hij nog even op adem komen in zijn stal voor de drukste werkdag van het jaar.” Guy Derijcke nam dit jaar de honneurs waar voor de bevoorrading en de rondleiding van de Sint.

“De Sint vergat ook de inwoners van Heikruis niet die momenteel in rusthuis Mater Dei verblijven. Ook zij werden verrast met een mooi en smakelijk cadeau”, aldus Eddy Timmermans.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 dec 2019
Devogeleer Emile
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief