PEPINGEN – Tentoonstelling ‘Zin in Kunst’ i.s.m. het gelijknamige kunstcollectief in WZC Henri Vander Stokken

PEPINGEN – Tentoonstelling ‘Zin in Kunst’ i.s.m. het gelijknamige kunstcollectief in WZC Henri Vander Stokken

Foto_1
 
Foto_2
 

Op zondag 12 januari 2020 werd de nieuwe expositie ‘Zin in Kunst’ in woonzorgcentrum Henri Vander Stokken officieel geopend met een feestelijke vernissage.

De kunstenaars die tentoon stellen zijn allen lid van het kunstcollectief ‘Zin in Kunst’ van Gooik. Deze vereniging van kunstenaars realiseerde reeds heel wat mooie tentoonstellingen, en zelfs ook kunstroutes in hun gemeente.

Tijdens de vernissage werden de aanwezigen welkom geheten door de algemeen directeur, mevrouw Gribbe Sylvia, en nadien werden de 11 kunstenaars aan de aanwezigen voorgesteld: Frank De Clercq, Marleen De Doncker, Danielle De Kegel, Monique De Saedeleer, Monica Guldemont, Hilde Maton, Eddy Niels, Jan Springael, Greet Van Belle, Fons Vandergraesen en Guy Van Vreckem.

Nadien werd er met een drankje getoast op de nieuwe expositie tijdens een gezellige receptie. Later werd iedereen uitgenodigd om de kunstwerken te gaan ontdekken.

Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken wordt dankzij de samenwerking met het kunstcollectief ‘Zin in Kunst’ tot en met 21 maart 2020 omgetoverd tot een ware ‘kunstgalerij’.

Alle geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om de kunstwerken te komen bekijken, toegang is gratis. Het woonzorgcentrum is toegankelijk tussen 8u ’s morgens en 20u ’s avonds. Aan de ingang van het onthaal en aan de ingang van de cafetaria zal u de catalogus van de expositie terugvinden.

Wees welkom, en geniet van deze prachtige expositie!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 jan 2020
Devogeleer Emile
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 12 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 22 aug 2020
Marc Colpaert | 07 aug 2020

archief