PEPINGEN - Jeugdclub Jungle viert doorstart met nieuwjaarsreceptie en fuif

PEPINGEN - Jeugdclub Jungle viert doorstart met nieuwjaarsreceptie en fuif

Poster_jc_jungle
 

Na enkele jaren van inactiviteit opent Jeugdclub Jungle opnieuw de deuren in het centrum van Pepingen. Om de heropening te vieren, organiseert het bestuur een nieuwjaarsreceptie voor alle Pepingenaren, jong of iets minder jong. Iedereen is welkom om het glas te heffen op het nieuwe kalenderjaar én het nieuwe Jungle jaar. 

 

Vorig jaar kreeg het jeugdhuis en de aanpalende schuur al nieuw sanitair en werden enkele dringende herstellingswerken uitgevoerd. Ondertussen voerde het bestuur ook al enkele andere opknappingswerken uit, zo kregen de muren een nieuw likje verf en werd een nieuwe DJ Booth gemaakt. In de loop van 2020 zouden nog meer projecten en activiteiten het daglicht moeten zien. De bedoeling is uiteraard om van het jeugdhuis opnieuw een aangename ontmoetingsplek te maken waar Pepingse jongeren zich kunnen uitleven en ontspannen. Gedreven jongeren die zich geroepen voelen om mee te helpen om de Jungle opnieuw uit te bouwen, mogen zeker contact opnemen met het bestuur.

 

Iedereen is welkom op de nieuwjaarsreceptie op vrijdag 24 januari 2020 vanaf 19u in het jeugdhuis, ingang via de Kerkstraat. Vanaf 23u volgt een feest met onder meer DJ Bart achter de knoppen.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 jan 2020
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 12 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 22 aug 2020
Marc Colpaert | 07 aug 2020

archief