PEPINGEN - JC Jungle kan terugblikken op mooie zomer

C21

PEPINGEN - JC Jungle kan terugblikken op mooie zomer

Image0
 
Image1
 

Op zaterdag 29 augustus sloot JC Jungle de zomer af met (voorlopig) een laatste zaterdagactiviteit. Een definitieve sluiting is het zeker niet. Vanaf 11 september is het Pepingse jeugdhuis om de twee weken open op vrijdagavond.

 

Iedere zaterdag in juli en augustus kon de Pepingse jeugd bij de jeugdclub terecht voor een aantal corona-veilige activiteiten. Daarvoor werden zoveel mogelijk buitenactiviteiten gezocht en gevonden! Gedurende de twee zomermaanden organiseerde het bestuur onder meer een zomerbar of een badminton- of kubb-tornooi.  Op 29 augustus besloten ze door het slechte weer de schuur naast het jeugdhuis in te trekken omdat ze hier ruimte genoeg hadden om iedereen in de gepaste bubbels binnen te zetten. Een aantal dj’s kwamen draaien om de nodige sfeer in de schuur te brengen. Zoals het hoort bleef iedereen zitten en had iedereen om 1u de schuur verlaten.

 

Iedereen welkom

Vanaf 11 september zal de Jungle minstens om de twee weken de deuren openen op vrijdagavond om ook dan activiteiten te organiseren volgens de geldende maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Wie wil weten wat er te doen is kan steeds kijken naar hun Facebookpagina “JC Jungle” of op Instagram “jeugdclubjungle”. Iedereen is steeds welkom!

 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 sep 2020
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief