PEPINGEN - Extra beloning voor vrijwilligers Pepingse zwerfvuilactie op 3 oktober

PEPINGEN - Extra beloning voor vrijwilligers Pepingse zwerfvuilactie op 3 oktober

20200929_224157
 

Op zaterdag 3 oktober van 9u30 tot 12u organiseren de gemeente Pepingen en de milieuadviesraad opnieuw een zwerfvuilactie in samenwerking met de verenigingen, buurtcomités en  inwoners die een vereniging een warm hart toe dragen.

 

Schepen van milieu Greta Cochez is tevreden dat de actie kan doorgaan: "In maart stond de actie al eens op het programma, maar door de maatregelen tegen het coronavirus werd de actie noodgedwongen uitgesteld. In kleine groepjes kan de actie nu toch veilig doorgaan en we hopen dat de verenigen en andere sympathisanten massaal hun steentje bijdragen voor een propere gemeente. De gemeente zorgt voor het opruimmateriaal en de logistieke steun. Na afloop van de opruimactie worden de deelnemers uitgenodigd bij Mong Blok waar ze op veilige afstand van elkaar kunnen genieten van een broodje en een drankje. Bovendien verhoogden we dit jaar het subsidiebedrag naar €2.000 voor de deelnemende Pepingse verenigingen. Inwoners die individueel deelnemen kiezen zelf aan welke Pepingse vereniging zij hun bijdrage schenken."

 

Inschrijven kan nog tot 2 oktober door contact op te nemen met de Milieudienst van Pepingen (mieke.denys@pepingen.be / 02 383 14 24)

 
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 sep 2020
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 01 jan 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 23 dec 2020

archief