PEPINGEN - Elektriciteitswerken Johan Peetroons wordt Elletrik

C21

PEPINGEN - Elektriciteitswerken Johan Peetroons wordt Elletrik

Photo-2020-11-03-13-06-23__1_
 

Johan Peetroons trekt kaart van duurzame energie en breidt product- en dienstenaanbod verder uit

 

Elektriciteitswerken Johan Peetroons, dat in het Pajottenland en de zuidrand van Brussel bekendstaat als betrouwbare partner voor elektriciteitswerken voor professionelen en particulieren, verandert van naam. Onder de noemer ‘Elletrik’ blijven Johan en zijn team dezelfde waarden hoog in het vaandel dragen: kwaliteit, klantentevredenheid en een vlotte service. Daarnaast trekt Elletrik met een uitbreiding van zijn aanbod de kaart van duurzame energie. Naast zonnepanelen en thuisbatterijsystemen, kan men ook bij Johan terecht voor laadpalen voor elektrische wagens.

 

Elektriciteitswerken Johan Peetroons werd opgericht in 2011 als partner voor algemene elektriciteitswerken voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Door een vlotte service, oog voor kwaliteit en aandacht voor klantentevredenheid, maakte Johan de afgelopen jaren naam voor zichzelf in het Pajottenland en de zuidrand van Brussel. Met de lancering van een nieuwe naam en huisstijl, begint Johan Peetroons nu aan een volgend hoofdstuk. 

 

“We zijn niet over één nacht ijs gegaan”, vertelt Johan Peetroons, zaakvoerder van Elletrik. “Met ‘Elletrik’ hebben we uiteindelijk voor een naam gekozen die perfect past bij onze waarden. Hij bekt goed maar is bovenal duidelijk en toegankelijk. Net zoals onze service. We bieden een vlotte dienstverlening, zonder kwaliteit en de klantentevredenheid uit het oog te verliezen.”

 

Duurzame energie
Met deze nieuwe naam is Elletrik klaar voor een duurzame toekomst. Door de opmars van onder meer domotica en automatisering, maar vooral ook hernieuwbare energie, speelt elektriciteit namelijk een steeds belangrijkere rol in de moderne woning. “Het vakdomein van de elektricien wordt alsmaar breder”, vertelt Johan. “De nieuwe elektricien doet veel meer dan aansluitingen, bekabeling en stopcontacten. Hij is van veel markten thuis en heeft met zijn diensten en expertise een groot aandeel in het energieneutraal maken van woningen met groene stroom.” 

 

Duurzame energie is de toekomst en dat weet Johan dus maar al te goed. “Mensen worden energiebewuster en kijken steeds vaker naar de mogelijkheden van groene stroom. Voor velen is dit echter een nieuw gegeven en komen hier dan ook veel vragen bij kijken. Met Elletrik begeleiden we hen door dit proces met de juiste producten, duidelijk advies en een vlotte installatie.”

 

Om de klant alle nodige oplossingen te kunnen bieden breidt hij daarom zijn product- en dienstenaanbod steeds verder uit. Wie zonnepanelen of een thuisbatterijsysteem wenst te plaatsen, kon daarvoor al even bij Elletrik terecht. Ook laadpalen voor elektrische wagens zijn nu in zijn gamma weer te vinden. 

 

Nieuwe website
Samen met de nieuwe naam en huisstijl, ontwikkeld door Castaar uit Kester, lanceert Elletrik ook een gloednieuwe website. Geïnteresseerden kunnen binnenkort terecht op www.elletrik.be voor alle nodige informatie over de diensten en oplossingen van Elletrik of om snel en eenvoudig een afspraak te maken voor een bezoek of vrijblijvende offerte.

 
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 nov 2020
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 10 okt 2021
Deschuyffeleer Godelieve | 05 okt 2021
Marc Sluys | 27 sep 2021

archief