PEPINGEN - “Comme Chez SKPH”-concept, een eetfestijn in eigen bubbel

C21

PEPINGEN - “Comme Chez SKPH”-concept, een eetfestijn in eigen bubbel

Comme_chez_skph
 

Door de huidige coronacrisis is SK Pepingen-Halle genoodzaakt om hun traditioneel eetfestijn om te toveren naar een eetfestijn in eigen bubbel. Met het “Comme Chez SKPH” - concept willen ze iedereen laten genieten van de heerlijke maaltijden, desserten en streekbieren… met andere woorden genieten van de eetfestijn atmosfeer. Op het menu staat o.a. plat special, balletjes in tomatensaus en witloof in hesp.

 

Zoals vele verenigingen is de voetbalvereniging financieel afhankelijk van initiatieven als tornooien, eetfestijnen en kantine om het jaarlijks werkingsbudget rond te krijgen. Vandaar dit nieuwe initiatief. De club was zeer aangenaam verrast met de hoeveelheid bestellingen tijdens hun 1ste Lasagne takeaway eind augustus.  

 

Alle nodige info om te bestellen en de club te steunen vind je op de clubwebsite  https://www.skpepingenhalle.be/. Bestellingen kunnen gedaan worden tot en met 22 november 2020. 

 

Op 28 november tussen 10 uur en 18 uur en op 29 november tussen 10 uur  en 12 uur kunnen de bestellingen afgehaald worden op twee verschillende sites (Vroembos Pepingen en Kruisveld Halle). 

 

Door de huidige Coronamaatregelen wordt er gevraagd om een tijdstip van afhaling aan te duiden. Zo kan er enerzijds een goede spreiding gegarandeerd worden anderzijds een vlotte bediening. 

Verder is er ook de mogelijkheid om de maaltijd te laten leveren. Dit zal op zondagvoormiddag gebeuren tussen 9 uur en 12 uur en dit voor een meerprijs van 2,50 € per levering (enkel voor Groot Pepingen en Groot Halle). Leveringen aan huis kunnen uitzonderlijk, bij de levering, cash met gepaste munt betaald worden.

 

Met je bestelling steun je rechtstreeks alle club initiatieven.

 
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 nov 2020
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 10 okt 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Deschuyffeleer Godelieve | 05 okt 2021
Marc Sluys | 27 sep 2021
Deschuyffeleer Godelieve | 17 sep 2021

archief