PEPINGEN - Een vlam voor jou in Beert door Feestend Beert

C21

PEPINGEN - Een vlam voor jou in Beert door Feestend Beert

Img_5496_lw
 

Het coronavirus blijft helaas roet in het eten gooien. Na een prachtig initiatief van enkele mensen van Beert en in samenspraak met hen willen wij de inwoners vanuit Feestend Beert ook wat extra verwarmen.

 

Wij hebben op zaterdag 14 november bij de inwoners van Beert een affiche en een LED-theelicht geleverd en hen gevraagd om deze affiche buiten op een zichtbare plaats of eventueel aan het raam te hangen, samen met het LED-theelichtje.

 

Niet alleen om alle zorgende en getroffen mensen een hart onder de riem te steken maar ook om wat extra licht, warmte en verbondenheid in onze gemeente te brengen tijdens deze donkere dagen en zware tijden. 

 

Met deze actie willen we laten weten dat zij er niet alleen voor staan. Met het vlammetje laat de buurt ook weten dat ze wil helpen waar kan. 

 

We hopen zo solidair te zijn, zorg te dragen voor elkaar en samen allemaal een lichtpuntje te worden voor iedereen. Zo maken we samen van Beert een lichtdorp. 

 

Met deze actie tonen wij, dat we buiten het organiseren van de jaarlijkse festiviteiten, dat we begaan zijn met het welzijn van de inwoners van ons prachtig dorp.

 
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 nov 2020
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 10 okt 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Deschuyffeleer Godelieve | 05 okt 2021
Marc Sluys | 27 sep 2021
Deschuyffeleer Godelieve | 17 sep 2021

archief