PEPINGEN - René De Vos vervangt Raymond Raemdonck tijdelijk als gemeenteraadslid

C21

PEPINGEN - René De Vos vervangt Raymond Raemdonck tijdelijk als gemeenteraadslid

Aef_5127_ren___de_vos

Tijdens de gemeenteraad van 27 oktober 2020 legde René De Vos (LVB - Lijst van de Burger) de eed af als tijdelijk gemeenteraadslid ter vervanging van Raymond 'Mong Blok' Raemdonck die om medische redenen de gemeenteraad tijdelijk niet kan bijwonen.

 

Burgemeester Eddy Timmermans verduidelijkt dat het om een voorlopige maatregel gaat: 'René treedt aan als tijdelijke vervanger van Raymond voor de komende drie maanden. Op dit moment laat de medische toestand van Raymond het niet toe om de gemeenteraden te volgen waardoor het noodzakelijk was om een tijdelijke vervanging door te voeren. René werd als eerstvolgende opvolger uitgenodigd om het mandaat voorlopig waar te nemen. 

We duimen mee voor een spoedig herstel van Raymond opdat hij zijn zitje in de gemeenteraad opnieuw kan innemen wanneer zijn gezondheid dat toelaat."

 

René De Vos is geen nieuwkomer in de Pepingse politiek: hij is momenteel lid van het bijzonder comité voor de sociale dienst, daarvoor zetelde hij reeds van 2013 tot 2018 in de gemeenteraad en was hij ook OCMW-raadslid.

 
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 nov 2020
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 10 okt 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Deschuyffeleer Godelieve | 05 okt 2021
Marc Sluys | 27 sep 2021
Deschuyffeleer Godelieve | 17 sep 2021

archief