Ontbijt aan huis voor Vrije Gepensioneerdenbond PEPINGEN

Ontbijt aan huis voor Vrije Gepensioneerdenbond PEPINGEN

Ontbijt_vrije_gepensioneerdenbond_05
 
Ontbijt_vrije_gepensioneerdenbond_01
Ontbijt_vrije_gepensioneerdenbond_02
Ontbijt_vrije_gepensioneerdenbond_03
Ontbijt_vrije_gepensioneerdenbond_04
Ontbijt_vrije_gepensioneerdenbond_04

Op zondagochtend 27 december verraste de Vrije Gepensioneerdenbond van Pepingen haar 120 leden met een ontbijt aan huis. Weer en wind konden de vrijwilligers niet tegenhouden om de leden een aangenaam kerstalternatief te bezorgen.

 

Burgemeester Eddy Timmermans was één van de vrijwilligers die meehielp met het samenstellen en uitdelen van de pakketten. “In normale omstandigheden organiseren we verschillende ontspanningsnamiddagen doorheen het hele werkjaar. Onze gemotiveerde vrijwilligers staan ook al meer dan 45 jaar in voor een aangenaam en druk bijgewoond kerstfeest, dat altijd garant staat voor een volledig huisbereid kerstmenu, gezellige babbels en veel plezier. Dat soort bijeenkomsten zijn jammer genoeg niet mogelijk in deze coronatijden, en je ziet hier en daar dat het toch begint te wegen. Ons bestuur besloot daarom om in deze kerstperiode voor een warm alternatief te gaan. De spontane glimlachen die we kregen als de voordeuren opengingen, geven niet alleen veel voldoening maar tonen ook dat deze positieve, coronaveilige sociale contacten en de afwisseling nodig blijven.”

 

“We danken onze vrijwilligers om dit alles in bijzondere omstandigheden opnieuw mogelijk te maken. Onze leden behoren allen tot de risicogroep en dus is de uiterste voorzichtigheid geboden. De eerste voorbereidingen werden zaterdag al getroffen, coronaveilig volgens de geldende maatregelen, zodat er op zondagochtend dagvers kon afgewerkt en geleverd worden. ”

 

Alle 120 leden kregen zondagochtend een pakketje aan huis geleverd met daarin o.a. een lekker vers krentenbrood, prinselijk gebakken balletjes en vers fruit. En natuurlijk, een welgemeende wens voor een gelukkig en gezond nieuw jaar vanwege Vrije Gepensioneerdenbond Pepingen!

 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 dec 2020
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 01 jan 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 23 dec 2020

archief