18 assistentiewoningen “Residentie Paloken” in PEPINGEN bijna afgewerkt

C21

18 assistentiewoningen “Residentie Paloken” in PEPINGEN bijna afgewerkt

Gebouw_met_boom
 
22
 

 In de Palokenstraat te Pepingen, wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de nieuwbouw van 18 assistentiewoningen. Deze zijn gelegen naast het woonzorgcentrum Henri Vander Stokken. De groep van assistentiewoningen kreeg de naam “Residentie Paloken”. Momenteel wordt de binnenafwerking afgerond. De woningen kunnen vanaf eind april/begin mei 2021 bewoond worden.

Alle assistentiewoningen zijn modern aangepaste appartementen voor 65-plussers (uitzonderlijk jonger dan 65). Zowel alleenstaanden als koppels zijn welkom. 

De woningen zijn zo ingericht dat toekomstige gebruikers er comfortabel en zelfstandig kunnen wonen. De bewoners kunnen, indien zij dit wensen, gebruik maken van een waaier aan diensten: maaltijden, poetshulp, boodschappendienst, kapper, pedicure, kinesitherapie, bakker, brouwer, apotheekdienst, …. . Voor deze diensten wenst Vander Stokken zoveel mogelijk samen te werken met lokale partners. Elke assistentiewoning heeft veel natuurlijke lichtinval en een prachtig zicht op de unieke, landelijke groene omgeving.

Residentie Paloken is gelegen op hetzelfde domein als woonzorgcentrum Henri Vander Stokken. De gebruikers van de assistentiewoningen kunnen dus mee genieten van het prachtige domein waarop het woonzorgcentrum zich bevindt. 

Omdat beelden vaak meer zeggen dan woorden, vindt u hier een aantal sfeerbeelden terug van de assistentiewoningen en het domein.

Wenst u meer informatie? Komt u graag vrijblijvend een bezoek brengen? Neem contact op met Erika Mahieu, medewerker van de sociale dienst, 02 363 06 30 of via socialedienst@wzchvanderstokken.be .

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 mrt 2021
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Deschuyffeleer Godelieve | 17 jul 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief