Kijkdag in Assistentiewoningen Residentie Paloken in PEPINGEN op zaterdag 8 mei 2021!

C21

Kijkdag in Assistentiewoningen Residentie Paloken in PEPINGEN op zaterdag 8 mei 2021!

26
 
De 18 nieuwgebouwde assistentiewoningen van Residentie Paloken te Pepingen, die naast het Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken gelegen zijn, zijn zo goed als instapklaar!

 

Maak een afspraak voor een bezoek tijdens de kijkdag* op zaterdag 8 mei 2021 vanaf 9u en bezichtig één of meerdere van de prachtige appartementen. 

 

Al onze assistentiewoningen (met 1 of 2 slaapkamers) zijn moderne, rolstoeltoegankelijke appartementen voor 65-plussers. Ook als je jonger dan 65 jaar bent, ben je welkom. 

 

De woningen zijn zo ingericht dat je er comfortabel en zelfstandig kan wonen. Je kan, als je dat wenst, gebruik maken van een waaier aan diensten: maaltijden, poetshulp, boodschappendienst, kapper, pedicure, kinesitherapie, bakker, apotheekdienst … Kortom, alles wat je wenst. De meeste van onze diensten bieden we binnenshuis aan, maar voor enkele maken we gebruik van een unieke samenwerking met lokale partners. 

 

De residentie bevindt zich op een fantastisch mooi domein met gemakkelijk toegankelijke wandelpaden. Je kan er genieten van een deugddoende wandeling, iets verfrissends drinken op het terras van de cafetaria of een ontspannend spelletje petanque spelen met familie, vrienden en kennissen. 

 

Residentie Paloken onderscheidt zich door de mogelijkheid tot snelle hulpverlening in geval van nood (dankzij de nabijheid van het woonzorgcentrum), een warmmenselijke dienstverlening en zijn ligging op een fantastisch groen domein waar het heerlijk vertoeven is. 

 

Residentie Paloken: zoveel meer van wonen…

 

Indien u een afspraak wil maken voor de kijkdag* op zaterdag 8 mei 2021, bijkomende informatie of een bezoek wenst, kan u ons steeds contacteren op het nummer 02 363 06 30 of via socialedienst@wzchvanderstokken.be.

 

*verloopt volgens de geldende corona-maatregelen.

 

Woonzorgcentrum Henri VANDER STOKKEN 

Palokenstraat 17
1670 Pepingen

02/363.06.30

centrum@wzchvanderstokken.be

www.vanderstokken.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 apr 2021
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 12 mei 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 13 apr 2021

archief