PEPINGEN - Feestend Beert organiseert “Light”-versie

C21

PEPINGEN - Feestend Beert organiseert “Light”-versie

5a4c9d1e-15f2-b9db-074e-3324034eeb97
 

De 55ste feesteditie van Feestend Beert is vorig jaar niet kunnen doorgaan en deze zomer is ook nog niet zoals we die gewend zijn. De huidige situatie maakt het moeilijk om feesten met vele artiesten op volle capaciteit aan te bieden aan de bezoekers

MAAR…

Feestend Beert laat het hoofd niet hangen.

 

Daarom organiseren we dit jaar ‘Feestend Beert Light’ met muziek, spel en amusement als ingrediënten. Gedurende twee dagen zijn de mensen van harte welkom in een gezellig coronaproof ‘Fiestdorp’ op de feestweide nabij de kerk te Beert.

 

Zaterdag 28 augustus 2021

Op zaterdag 28 augustus 2021 wordt er gestart met een rommelmarkt. Van 11u tot 17u kunnen de mensen een interessant koopje op de kop tikken. Standplaatsen worden gereserveerd via de website.

 

Vanaf 18u opent het zomerterras waarbij men kan genieten van de optredens van twee lokale bands: Lady and the Cavemen, een band met een aantal leerkrachten van Don Bosco Halle die onweerstaanbaar dansbare nummers brengen uit voorbije decennia maar ook brandend actuele hits.

Verder komt Jamez aan de beurt, hun playlist bestaat uit een stevige mix van hedendaagse Blues-Rock-Tex-Mex-Country, bestaande uit eigen nummers en covers, gekruid met groovy tunes, het geheel opgeklopt door een gespierde ritmesectie.

 

Zondag 29 augustus 2021

Zondag begint met een KUBB-tornooi. Vanaf 11u nemen ploegen het tegen elkaar op en hopen ze de koning te kunnen verslaan. Inschrijving deelname via de website.

Aan de kleinsten onder ons werd er ook natuurlijk gedacht. Niet minder dan ‘Mr. Creezy komt hen in de namiddag entertainen met zijn komische en gekke uitstraling.

 

’s Avonds zingen we dan met zijn allen uit volle borst op ‘Biet zingt’. Een groepje muzikanten uit de oud-leiding van Chiro Karreveld Pepingen nemen de aanwezigen op sleeptouw. Iedereen smeert het best zijn keel voor de zovele meezingers die de revue gaan passeren.

 

REGISTRATIE voor de tickets: https://feestendbeert.simplybook.it/v2/  

 

Vanwege COVID wordt er wel aan de bezoekers gevraagd om op voorhand te registreren. Er is dagelijks plaats voor 500 personen.

 

Natuurlijk worden alle activiteiten georganiseerd overeenkomstig de corona-maatregelen die op dat moment van toepassing zijn.

Alle registraties en inlichtingen gebeuren via de website www.feestendbeert.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 aug 2021
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 10 okt 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Deschuyffeleer Godelieve | 05 okt 2021
Marc Sluys | 27 sep 2021
Deschuyffeleer Godelieve | 17 sep 2021

archief