Ziekenzorg Bellingen vierde 40 jaar

C21

Ziekenzorg Bellingen vierde 40 jaar

20211009_40_jaar_ziekenzorg_bellingen
40 jaar Ziekenzorg Bellingen. Foto Ingezonden
 

Dit weekend werden de vrijwilligers van Ziekenzorg Bellingen in de bloemetjes gezet. De vereniging bestaat immers 40 jaar, en dat mocht niet onopgemerkt voorbijgaan. Het gemeentebestuur van Pepingen huldigde hen deze zaterdag en schonk Pepingse Cadeaubonnen. 

Burgemeester Eddy Timmermans: "Verenigingen zijn de drijvende spil van het bloeiende sociale leven hier in Pepingen. We houden er dan ook aan om hen bij zo'n belangrijke mijlpaal te feliciteren en te bedanken voor de jarenlange inzet. De missie van Ziekenzorg is dan ook zeer nobel: de weerbaarheid van chronische zieken of mensen met een beperking bevorderen, door hen op allerlei manieren toch te laten deelnemen aan het sociale leven in onze buurt. Het belang van dat engagement, van die strijd tegen sociaal isolement, werd eens te meer duidelijk in de voorbije coronaperiode waarin zovelen en vooral de meest kwetsbaren in onze maatschappij het nog moeilijker hadden. Het is bewonderenswaardig dat deze vrijwilligers er ook dan nog in slagen om mensen samen te brengen en de werking fris te houden."

Als dank werd er vanuit het gemeentebestuur een kleine attentie voorzien, in de vorm van Pepingse Cadeaubonnen die bij de plaatselijke handelaren kunnen ingewisseld worden.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 okt 2021
Marc Sluys
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 24 nov 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 08 nov 2022

archief