Rotary Club Pepingen verwelkomt als gastspreker Axelle Vanquaillie

C21

Rotary Club Pepingen verwelkomt als gastspreker Axelle Vanquaillie

Schermafbeelding_2021-11-13_om_12
 

 Op 24 november 2020 werd door 21 enthousiaste vrouwen en mannen, de nieuwe Rotary Club Pepingen opgericht. Ondanks de grote goesting is, door alle voorbije Covid-19 ellende, een concrete werking met activiteiten helaas pas echt mogelijk geworden na deze zomer 2021.

Rotary Club Pepingen is een van de meer dan 35.000 clubs van Rotary. De club wil in Pepingen eerlijk samenwerken voor het goede doel, in vertrouwen en altijd onder vrienden. Daarom proberen we in de eerste plaats, als nieuwe club, een lokale werking op te zetten die belangrijk, interessant en plezant is. Je kan onze activiteiten trouwens volgen op onze Facebookpagina met de naam “Rotary Pepingen”.

Zo houdt Rotary Club Pepingen op regelmatige basis “open” vergaderingen waarbij een gastspreker uitgenodigd wordt om te praten over een interessant onderwerp bij een lekker maaltijd. Volgende week, 17 november 2021, staat zo’n avond (20u00) gepland in Resto Cadiz (Eikstraat 59 in Pepingen). 

Iedereen is hierop welkom mits inschrijving vooraf op 0495 / 47 06 74 (ten laatste de zondag voorafgaand aan de open vergadering). Op die manier maak je ook kennis met de leden en kom je misschien wel tot de vaststelling dat Rotary ook iets voor jou is !

Gastspreker Axelle Vanquaillie,  CEO @Drawify & Co-Founder “Drawify en Visual Harvesting”. Tekeningen zorgen ervoor dat je boodschap beter wordt onthouden. Axelle toont ons hoe dat kan helpen voor bv. meeting verslagen, maar ook voor presentaties.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 nov 2021
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 25 jan 2022
Marc Sluys | 21 jan 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 28 dec 2021

archief