PEPINGEN - 11 juliviering

C21

PEPINGEN - 11 juliviering

Unknown

Binnenkort dompelen we opnieuw het gemeenteplein in Pepingen naar aanleiding van de Vlaamse Feestdag onder in een feeststemming.

In Pepingen vieren we de Vlaamse Feestdag al op vrijdagavond 8 juli 2022 vanaf 20 uur op het gemeenteplein. Opgelet: bij slecht weer gaat de viering door in Zaal De Kring te Bellingen.

Op het programma staat als eerste het optreden van concertband Theobaldus Groot-Pepingen, gevolgd door de 11 julitoespraak door de schepen van Cultuur, Rudi Seghers. Nadien volgt de presentatie van de zomerfeesten. Afsluiten doen we met een optreden van Tom De Bie & De Imkers. Deze vrolijke band telt 4 muzikanten die moeiteloos springen van klassiekers zoals ‘Het is een nacht’, ‘Ik hou van u’ of ‘Sweet Caroline’ naar enkele bekende Franse en Engelstalige liedjes zoals ‘Wake me up’, ‘Pour un flirt’ en ‘Lonely boy’ die ze voor deze gelegenheid in een Nederlandstalig jasje hebben gestoken. Dansen mag, meezingen moet!


De 11-juli viering kadert binnen Vlaanderen Feest! en is volledig gratis. Iedereen is welkom om te genieten van een gezellig samenzijn met gratis drankje.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 jun 2022
Sam Herremans
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 03 feb 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 27 jan 2023
Sam Herremans | 10 jan 2023

archief