PEPINGEN - Dorpsfeesten Bogaarden gaat opnieuw voor een boordvolle affiche met activiteiten voor jong en oud

C21

PEPINGEN - Dorpsfeesten Bogaarden gaat opnieuw voor een boordvolle affiche met activiteiten voor jong en oud

Affiche_dorpsfeesten_2022
 

De organisatie van Dorpfeesten Bogaarden heeft vrijdagavond in 't Schoolhuys de affiche voorgesteld voor de Dorpsfeesten op 29, 30 & 31 juli 2022. Met o.a. optredens van 2 Fabiola & Soulbrothers en nieuwe activiteiten zoals een openluchtfuif i.s.m. Braza events en een 'Farmstacle Run' belooft het alvast een verrassende en knallende editie te worden.

 

Na een kleinschalige corona-editie vorig jaar op de terreinen van 't Schoolhuys, kiezen de Dorpsfeesten Bogaarden opnieuw voor een volledig programma en trekt men terug naar de wei in de Molenstraat aan ruiterclub Dandélion voor drie feestdagen boordevol activiteiten en sfeer op een prachtige locatie.

 

De Dorpsfeesten starten traditiegetrouw op vrijdag met een gezellige seniorennamiddag, gevolgd door de opening van het zomerterras en mosselrestaurant 'bij Jan & Robert' waar men drie dagen lang terecht kan voor lekkere Jumbo mosselen en andere gerechten. Nieuw dit jaar op vrijdagavond is 'Bogaarden Barst powered by Braza', een openluchtfuif voor de jeugd in samenwerking met Braza Events uit Gooik. DJ's uit de streek zullen het beste van henzelf geven op een DJ-contest en daarna is er o.a. een optreden van de enige echte Ronny Retro (Nick uit Big Brother 2021).

   

Zaterdag is er vanaf 14u de Kindernamiddag met o.a. grime en springkastelen met daarna de Sportarun jogging om 15u. Vanaf 18u zijn er live optredens (Cliff Willy en zijn Podiumboys, Alice Mae & Edje Ska & de Pilchards) en s'avonds barst het feest helemaal los op 'Bogaarden Barst Retro' met 2 Fabiola als knallende hoofdact.

 

Op de laatste dag van de Dorpfeesten zetten onze trouwe viervoeters hun beste pootje voor tijdens een hondenshow met verschillende demonstraties om 13u30 en om 14u gaat voor de eerste keer de 'Farmstacle Run' door, een spannende race waarbij duo's zo snel als mogelijk een natuurlijk hindernissenparcours van 500m afleggen. Verder zijn er nog optredens door kinderanimatie Priet Praat en dansstudio Ballerino, gevolgd door 'Bogaarden Barst Live' waarbij Work In Progress, Lesco, Soulbrothers en Bram & Lennert voor een sfeervolle afsluiter zullen zorgen.

 

Toegang tot de Dorpfeesten is gratis maar er is betalende inkom vanaf 21u op vrijdag & zaterdag en vanaf 18u op zondag. Een ticket kan u gemakkelijk online bestellen via www.dorpsfeestenbogaarden.be/tickets en kost 9 euro voor de optredens op vrijdag (Bogaarden Barst powered by Braza) en 10 euro voor zaterdag (Bogaarden Barst Retro) & zondag (Bogaarden Bast Live). Voorafgaande reservatie is tot slot verplicht voor de seniorenmiddag op vrijdag (telefonisch via 0477/615117) en via www.dorpsfeestenbogaarden.be/tickets kan u zich inschrijven voor de Sportarun jogging op zaterdag en de Farmstacle Run op zondag.

 

Extra informatie

De Dorpfeesten gaan één week later door dan gewoonlijk vanwege activiteiten door de Jaarmarkt in Bogaarden in het weekend van 23 en 24 juli op de wei in de Molenstraat. De traditionele wandeling ('Bumkestochten') gaat echter wel door op zondag 24 juli met start en aankomst aan ‘t Schoolhuys in Bogaarden. Tijdens deze wandeling kan men deelnemen aan 6 prachtige, bewegwijzerde routes van 6, 9, 12, 16, 20 of 25 kilometer vanuit Bogaarden over landwegen en paden langs Bellingen, Heikruis, Pepingen en Kester.

 

Locatie: Molenstraat 29C ter hoogte van de oefenterreinen van ruiterclub Dandélion.

   

Website met gedetailleerde informatie over alle activiteiten en artiesten: www.dorpsfeestenbogaarden.be

 

 

Tickets: www.dorpsfeestenbogaarden.be/tickets

- vrijdag / Bogaarden Barst powered by Braza: 9 euro online / 11 euro aan de kassa - zaterdag / Bogaarden Barst Retro: 10 euro online / 12 euro aan de kassa

- zondag / Bogaarden Barst Live: 10 euro online / 12 euro aan de kassa

 

Facebookpagina voor nieuws en updates: www.facebook.com/dorpsfeestenbogaarden/

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 jun 2022
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 03 feb 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 27 jan 2023
Sam Herremans | 10 jan 2023

archief