Halfoogtfeesten BELLINGEN vanaf 31 juli tot 7 augustus

C21

Halfoogtfeesten BELLINGEN vanaf 31 juli tot 7 augustus

Img_6809
 

Noraal gezien zou Halfoogstfeesten Bellingen dit jaar de 65ste editie vieren maar corona gooide in 2020 roet in het eten. 2023 wordt dus het jubileumjaar en hét moment om ook de gebeurtenissen die zich afspeelden in de periode 1958-2022 neer te pennen. Bestuursleden : Lien, Bart, Bianca, Patrick, Rudi, Rudi, Kobe, Kristof, Lara en Marleen zijn blij dat de zomer van 2022 zich gunstiger aankondigt dan de voorbije 2 zomers. De Halfoogstfeesten vinden plaats met het volgende programma : 
Op zondag 31 juli vindt de taalgrenswandeling plaats. Het prachtig parcours (van 7 tot 60 km) loopt zigzaggend over de taalgrens. Aankomst en vertrek op het terrein van de Halfoogstfeesten. Marino Punk en zanger Gino zorgen voor ambiance op het plein. 

Je kan er ook terecht voor de eerste mosselen en andere heerlijke gerechten. 

Werken, thuiskomen, eten, sporten, tv-kijken en slapen? Voor je het weet, vreet de dagelijkse sleur aan je gemoed. Mede daarom organiseren we voor de 5de keer ons after work festival en zorgen we op donderdag 4 augustus samen Lena lvanova,  The Man in Black Group (Johnny Cash Tribute!) en The Kicks voor een aangename afsluiter van de werk-of vakantiedag. 

Halfoogst Metal Meeting: met metal van de bovenste plank, gebracht door 

4 topgroepen namelijk Tensor, Warckon, Beyond the Labyrinth en Killer, duiken we op vrijdag 5 augustus de nacht in. 

Zaterdag 6 augustus maken we in de namiddag een mooie fietstocht en dansen we 's avonds samen met 4 straffe DJ's, namelijk DJ Squirre, DJ S2B, Barak Feture en Bart Reeves, de sterren uit de hemel: Back to Paradise. 

Op zondagnamiddag 7 augustus hebben we een kindernamiddag en installeren we een heus go-carcircuit op het halfoogstterrein. We verwelkomen Pipo en Pipette en we sluiten af met een heuse kinderfuif. DJ Felicia maakt van dit feestje een knaller. 

Zondag 7 augustus duiken we met DJ Bart, Les Breukes boom boom en de Flippo's de NACHT VAN DE Cafébazen in. Je hoeft niet te kunnen zingen als een nachtegaal om die avond op ons podium te staan. Gewoon zingen voor het plezier is al zeer ok. Karaokenight dus. 

De rode draad doorheen de 5 dagen blijft ons restaurant mét zomerterras. Een gin, pastis of alcoholvrij aperitief van eigen bodem, huisbereide kaas- en garnaalkroketten, een dampende kom mosselen, vol-au-vent, een dame blanche als afsluiter. 

Lekker eten en drinken voor een eerlijke prijs. Het pajottenland op zijn best. 

Op naar de 65ste Halfoogstfeesten. Meer dan ooit: geen zomer zonder! 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 aug 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 03 feb 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 27 jan 2023
Sam Herremans | 10 jan 2023

archief