31 juli – 26ste Taalgrenswandeling vanuit BELLINGEN

C21

31 juli – 26ste Taalgrenswandeling vanuit BELLINGEN

Img_6811
 

De taalgrenswandeling is de natuurwandeling bij uitstek. Het accent ligt op het parcours! Elk jaar trachten we de wandelaar nieuwigheden in het Pajottenland en het Roman Païs aan te bieden. De basisideologie van de wandeling is om zo veel mogelijk grote wegen te ontwijken. Achter elke bocht wordt de wandelaar verrast en krijgt vrijgemaakte paden onder de voeten geschoven, doorkruist éénmalig geopende weilanden, trekt dwars door bos en veld en doorkruist verschillende privé-domeinen en natuurreservaten. Zacht golvende landschappen, heuvellende velden, slingerwegen, bescheiden dorpjes weggedoken in valleien of hoogten, ... De ideale mix voor een prachtwandeling! 

NIEUW: Elk jaar weten de organisatoren wel nieuwigheden te ontdekken. Echter, met grote fierheid mag dit jaar vermeld worden dat een doortocht mogelijk is door het park van het chateau du Mussain te Saintes. Een aanrader. 

START: Tent halfoogstfeesten - Hondzochtstraat, 167 4 Bellingen 

DE TRAJECTEN: Voor elk wat wils! Neem je deel aan de Taalgrenstrailwalk kies je voor een circuit van 42, 50 of 60 km zonder lussen. De Taalgrenswandeling biedt tochten aan van 7, 10, 15, 20, 25 en 32 kilometer. Tijdens het parcours zijn verschillende rustposten voorzien waarvan een aantal in de vrije natuur. Hier neem je best de tijd om even rond te kijken en stil te genieten van het wondermooie Pajottenland en Romain Païs. In de rustposten kan men drank en food bekomen. Er zijn ook telkens toiletten voorzien. 

DEELNAME: Inschrijven kan vrij tussen 7.00 uur en 15.00 uur (42, 50 of 60 km vanaf 6.00 uur). De aankomst dient bereikt voor 18.00 uur. Deelname bedraagt 3 euro (leden van Wandelsport Vlaanderen, FFBMP, ... betalen 1,50 euro op vertoon van hun lidkaart).

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 jul 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 27 jan 2023
Sam Herremans | 10 jan 2023

archief