Marie-Louise en Frans uit PEPINGEN vierden hun gouden jubileum

C21

Marie-Louise en Frans uit PEPINGEN vierden hun gouden jubileum

20220723_gouden_jubileum_janssens-mertens
 

Op vrijdag 8 juli 2022 vierden Pepingenaren Marie-Louise Mertens en Frans Janssens hun 50ste huwelijksverjaardag. Voor die gelegenheid werden zij op het gemeentehuis van Pepingen in de bloemetjes gezet door het gemeentebestuur. 

Bevoegde schepen Greta Cochez: “Marie-Louise is een echte Pepingenaar, eigenlijk Bellingenaar. Ze is er geboren en getogen en woont nog steeds in de ouderlijke woonst. Frans zag het levenslicht in Gooik en verhuisde op 12-jarige leeftijd naar Sint-Pieters-Leeuw. Het was daar in een danszaal dat Will Tura zijn beroemde hit ‘Ik ben zo eenzaam zonder jou’ inzette en daarmee de vonk liet overslaan tussen de twee. Nadien vestigde het koppel zich al snel in het mooie Bellingen. Marie-Louise werkte als naaister in Brussel en Frans bouwde zijn loopbaan uit als verantwoordelijke in het atelier bij de Brusselse MIVB. Zij kregen een zoon Dirk en ondertussen zijn hun twee kleinkinderen Gilles en Ella uitgegroeid tot hun twee oogappels. In hun vrije tijd zijn Marie-Louise en Frans al vele decennia heel actief in verschillende Pepingse verenigingen. Mosselkermissen, dorpsfeesten, paas- en nieuwjaarsfeesten, koffietafels, ontspanningsnamiddagen: Marie-Louise en Frans helpen altijd graag een handje in de keuken op hun onnavolgbare manier, steeds de kalmte zelve en altijd klaar voor een lach. Ondertussen zorgt Frans ook vaak voor de muzikale omlijsting. We wensen hen van harte nog vele gelukkige en mooie jaren toe.”

 

Vanuit het voltallige gemeentebestuur werden ze gefeliciteerd met 50 jaar huwelijk en tegelijk bedankt voor hun jaren inzet in het bruisende verenigingsleven van Pepingen.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jul 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 03 feb 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 27 jan 2023
Sam Herremans | 10 jan 2023

archief