PEPINGEN - Frontale botsing op Ninoofsesteenweg

C21

PEPINGEN - Frontale botsing op Ninoofsesteenweg

Pepingen_ongeluk_ninoofsestwg
De brandweer van Halle en Lennik konden de vrouw bevrijden. - Foto's Marc Sluys
 
Dsc01249
Dsc01248
Pep_ongeluk_ninoofsteenweg_
 
Pep_ongeluk_ninoofestweg_3
Pep_ongeluk_ninoofsesteenweg__
 

Op de Ninoofsesteenweg in Pepingen gebeurde dinsdag omstreeks 16.10 uur een zwaar verkeersongeluk. De bestuurster van een Citroên C2 raakte van de baan, Ze raakte de flank van een Opel en botste vervolgens frontaal op een zware terreinwagen Mitsubishi. De vrouw zat gekneld en werd door de brandweer van Halle en Lennik uit het voertuig bevrijd.
Op brandweer van Halle en Lennik werden opgeroepen voor een verkeersongeluk in de Hallebaan in Elingen. Hierdoor ging er bij de hulpdiensten kostbare tijd verloren. Uiteindelijk vonden de hulpverleners het verkeersongeluk op de Ninoofsesteenweg ter hoogte van het containerpark van Pepingen.
De vrouw in de C2 zat helemaal gekneld. De brandweerkorpsen werkten samen om het slachtoffer te bevrijden. Ondrtussen kreeg de vrouw de zorgen van de ambulanciers en het MUG team van het Anderlechtse Erasmusziekenhuis. Eens  bevrijd werd ze zwaar gewond naar het ziekenhuis in Halle overgebracht. Ook de bestuurder van de Opel raakte licht gewond en werd voor verzorging naar het AZ Mariaziekenhuis gevoerd. De twee kindjes die in zijn auto zaten en de bestuurder van de Mitsubishi raakten  gelukkig niet gewond. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 jun 2009
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 08 jun 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 23 mei 2023

archief