HERNE/PEPINGEN - Iedereen terug welkom op Eerste Werkdagparty in het Terlindenhof

C21

HERNE/PEPINGEN - Iedereen terug welkom op Eerste Werkdagparty in het Terlindenhof

Terlindenhof1
HERNE/PEPINGEN - Iedereen terug welkom op Eerste Werkdagparty in het Terlindenhof- © Deschuyffeleer
 

Nu de coronatentakels in onze contreien grotendeels in de kiem zijn gesmoord staat niets meer in de weg van de traditionele Eerste Werkdagparty in het Terlindenhof pal op de scheiding van Herfelingen met Heikruis. Op maandag 2 januari vanaf 16 u nodigt gastvrouw Sofie Van Belle dan ook iedereen terug uit in haar gezellig café op een leuke party om samen met vrienden, collega’s en kennissen het Nieuw Jaar in te stappen, wensen uit te wisselen en te dansen.

In het verleden was het steevast op de koppen lopen tijdens de party. Zelfs in de mate dat Sofie zich enkele jaren terug genoodzaakt zag het café uit te breiden met een grote tent. De coronajaren waren mettertijd wel een flinke domper op de feestvreugde. Maar nu die sombere jaren achter de rug zijn kunnen alle feestregisters terug opengetrokken worden.

Het is dj Nikita die het feestgedruis muzikaal mag aanstoken en op de spits drijven. Sofie dan weer zorgt met haar team voor een fijne bediening waarbij ook lekkere streekhapjes zeker niet ontbreken.

Het Terlindenhof ‘waar we elkaar tegenkomen’ en dat deels gebouwd is op het grondgebied van Herfelingen en deels op dat van Heikruis is gelegen op het kruispunt van de Terlindenstraat met de Bosstraat.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 dec 2022
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief