19de VIP-prijs voor woonzorgcentrum Vander Stokken in PEPINGEN

C21

19de VIP-prijs voor woonzorgcentrum Vander Stokken in PEPINGEN

Vipprijs2022
 

Cd&v Pepingen reikte op vrijdag 13 januari, tijdens de nieuwjaarsreceptie, de negentiende V.I.P. (Verdienstelijke Inwoner(s) van Pepingen)-prijs uit. Hiermede huldigen zij ieder jaar een verdienstelijke inwoner van Pepingen.
De prijs is bedoeld voor een persoon, meerdere personen of een vereniging die zich tijdens de voorbije jaren op een uitzonderlijke wijze verdienstelijk maakte. Dit jaar werd het woonzorgcentrum Henri Vander Stokken naar voor geschoven.  
“Sinds een aantal jaren is het woon-zorgcentrum uitgegroeid tot een open huis. Ze zetten hun deuren open voor zowel jong als oud. Een mooi voorbeeld hiervan is de organisatie van de Blokspot in samenwerking met de gemeentelijke jeugddienst. Een ruimte in het centrum die wordt ingericht om Pepingse studenten in alle rust samen te laten studeren.
De aanwezigen worden op allerlei manieren in de watten gelegd door het personeel en de bewoners. Zo krijgen ze tijdens de examenperiode kaartjes van bewoners om hen veel succes te wensen”, verduidelijkt Peter Van Cutsem.  
“Ook tal van andere activiteiten van verenigingen en gemeente kunnen doorgaan in het centrum. Zo organiseerden wij samen met het woonzorgcentrum in februari 2020 een sociaal restaurant. Een primeur voor onze gemeente en we zijn blij dat, onze samenwerking een vervolg kent want voortaan organiseert het woonzorgcentrum zelf een eigen buurtrestaurant”, besluit lokale cd&v-voorzitter Suzanne De Cort.  Het woonzorgcentrum Vander Stokken, afgevaardigd door directrice mevrouw Gribbe, werd tijdens de nieuwjaarsreceptie op een gepaste manier in de bloemetjes gezet.
Ze kreeg uit handen van Peter Van Cutsem en Suzanne De Cort een blijvend aandenken in de vorm van een oorkonde en een kunstwerkje dat de “samenhorigheid en verbinding van personen” symboliseert.  

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 jan 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 27 jan 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 10 jan 2023
Marc Sluys | 29 dec 2022

archief