Na ruim 3 jaren nog geen parkeerplaats mindervaliden in iedere PEPINGSE deelgemeente

C21

Na ruim 3 jaren nog geen parkeerplaats mindervaliden in iedere PEPINGSE deelgemeente

Parkeerplaats_mindermobielen_harten_troef_heikruis
 

Reeds tijdens de gemeenteraadszitting van 22 oktober 2019 stelde DVP voor om per deelgemeente minstens 1 parkeerplaats te voorzien voor mindervaliden in de onmiddellijke nabijheid van elk ontmoetingscentrum. LVB zou naar eigen zeggen “de technische mogelijkheden hiertoe laten onderzoeken”.  DVP gemeenteraadslids Kristof De Cuyper benadrukt "DVP bleef maar liefst drie jaren lang (!) op dezelfde spijker kloppen, helaas zonder beweging vanuit LVB."   

Het was pas tijdens de gemeenteraadszitting van 24 januari 2023 – en enkel na uitdrukkelijke vraag van school Harten Troef – dat een aanvullend reglement voor de politie goedgekeurd werd. Op de Plaats in Heikruis was de huidige locatie voor de parkeerplaats voor mindervaliden immers wettelijk niet meer conform. Deze wordt nu verplaatst naar de bestaande parkeerstroken. 

 

"DVP betreurt dat LVB na 3 jaren nog steeds geen parkeerplaats voor mindervalide mensen in iedere Pepingse deelgemeente voorzien heeft." aldus DVP gemeenteraadslid Kristof De Cuyper

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 jan 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief