Toneel Cantimpre speelt Het Wittebroodslijk in Zaal De Kring in BELLINGEN

C21

Toneel Cantimpre speelt Het Wittebroodslijk in Zaal De Kring in BELLINGEN

Affiche_het_wittebroodslijk
 

Toneel Cantimpré brengt de komische thriller ‘Het wittebroodslijk’ op de planken in Zaal De Kring op 17, 18, 24 & 25 maart. 

Wat als je als pasgetrouwd koppel thuiskomt van je trouwfeest, plots zeven enorme varkens aantreft in de slaapkamer en er ook nog eens een lijk uit de kast valt? Het overkomt Mark en Patsy in ‘Het wittebroodslijk’, de nieuwste voorstelling van Toneel Cantimpré in regie van Karel De Coster, en dit is alvast het begin van een hele reeks geheimzinnige en tegelijk komische gebeurtenissen waarin het koppel en hun familie in verwikkeld zal geraken... 

Toneel Cantimpré bracht hun stuk alvast vorige zaterdag al eens op de planken in woonzorgcentrum Henri Vander Stokken in Pepingen als try-out en bezorgde de bewoners alvast een komische en amusante namiddag: Moortel, Ludo Frisch, Emmanuelle Blockx & Elke Walravens van Toneel Cantimpré. 

Of de huwelijksnacht van Mark en Patsy al dan niet een happy ending zal kennen kan je tot slot zelf ontdekken op de voorstellingen op 17, 18, 24 & 25 maart om 20u in Zaal De Kring (Kareelstraat 11, Bellingen). Tickets kosten 10 euro en kunnen online gereserveerd worden via www.cantimpre.be. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 mrt 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief