Dorpsfeesten BOGAARDEN dankt alle medewerkers met bedankingsfeest en stelt headliners Dorpsfeesten 2023 voor

C21

Dorpsfeesten BOGAARDEN dankt alle medewerkers met bedankingsfeest en stelt headliners Dorpsfeesten 2023 voor

Scherm__afbeelding_2023-03-31_om_14
 

De organisatie van Dorpsfeesten Bogaarden organiseerde op zaterdag 1 april zijn eerste ‘Avond van de Medewerkers’ in ’t Schoolhuys in Bogaarden en lichtte een tipje van de sluier op voor de Dorpsfeesten op 23, 28, 29 & 30 juli 2023. Zo zullen o.a. het bekende DJ duo Viktor & Kobe en de Guy Swinnen Band te zien zijn op de Dorpsfeesten dit jaar.       

Na een erg succesvolle editie op de wei in de Molenstraat vorig jaar wou het Dorpscomité van Bogaarden alle medewerkers, helpers, verenigingen en sponsors nog eens uitdrukkelijk bedanken voor hun onmisbare hulp en steun tijdens de Dorpsfeesten van 2022. Daarop besloten ze om voorbije zaterdag een eerste ‘Avond van de Medewerkers’ als bedankingsfeest te organiseren in ’t Schoolhuys in Bogaarden waarbij de aanwezigen konden genieten van een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje. De avond werd opgeluisterd met live muziek en daarnaast kregen de 27 helpende verenigingen traditiegetrouw ook hun geldcheque overhandigd ter bedanking voor hun hulp tijdens de Dorpsfeesten van vorige zomer. Het Dorpscomité van Bogaarden heeft namelijk van oudsher de ondersteuning van het lokale verenigingsleven als doel vooropgesteld en op deze manier keerde men dit jaar een totaalbedrag van maar liefst 10.350 euro uit aan alle helpende verenigingen. 

Last but not least werden ook de hoofdacts voor de Dorpsfeesten 2023 van deze zomer voorgesteld:

-  na het succes van 'Bogaarden Barst powered by Braza' vorig jaar met o.a. Ronnie Retro zal er op vrijdagavond 28 juli opnieuw met Braza Events samengewerkt worden om een knallende openluchtfuifvoor de jeugd te organiseren. 
- op zaterdagavond 29 juli zal het bekende DJ duo Viktor & Kobe (Viktor Verhulst & Kobe Ilsen) zijn opwachting maken in Bogaarden als daverende hoofdact.
- op zondagavond 30 juli zal de Guy Swinnen Band zowel oude rocknummers van The Scabs als eigen repertoire brengen en zorgt partyband Lesco voor een sfeervolle afsluiter van de Dorpsfeesten. De toegang op zondagavond is alvast opnieuw gratis.
Daarnaast zullen dit jaar ook de ‘klassiekers’ terugkeren in het programma van de Dorpsfeesten: de ‘Bumkestochten’ wandeling op zondag 23 juli, de seniorennamiddag en optreden van concertband Theobaldus op vrijdag, de Sportarun jogging en Kindernamiddag op zaterdag en de Farmstacle Race op zondag. Tot slot zullen in de grote feesttent ‘bij Jan & Robert’ traditiegetrouw verse mosselen en andere lekkere gerechten geserveerd worden en zal er opnieuw een groot zomerterras voorzien worden op de wei in de Molenstraat. Meer informatie over alle andere activiteiten en optredens volgt verder binnenkort via de website en Facebookpagina van Dorpsfeesten Bogaarden.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 apr 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 23 mei 2023

archief