Een beestige sportieve week op de boerderij in BEERT

C21

Een beestige sportieve week op de boerderij in BEERT

Biets_jeugdkamp_paasvakantie
 

Midden in de mooie natuur organiseerde Biets vzw tijdens de tweede week van de paasvakantie een “Kids-biets” jeugdkamp.  De hoeve van de familie Terrijn in de Eikstraat is de ideale locatie om kinderen aan de hand van leuke bewegingsspelletjes, te laten kennismaken met het leven op de boerderij. Vijf begeleiders wisselden uitdagende sport- en spelactiviteiten af met iets rustiger momenten zoals knutselen, koken of het verzorgen van de diertjes. Tijdens de vierdaagse stond alles in het teken van het échte boerenleven, zo ook werd de verplaatsing naar Halle gedaan met tractor en huifkar. De deelnemers beleefden er de week van hun leven.

 

Spring-Workout

Ook op andere momenten worden activiteiten georganiseerd op de boerderij te Beert. Vanaf 20 april start Biets vzw opnieuw met een Spring-Workout. Op verschillende donderdagavonden wordt er buiten gesport en beweeg men in de natuur. In deze Fit-Biets zitten invloeden van aërobic – BBB, crosstraining en farm workout. 

 

Wie meer wil weten over de werking en activiteiten van Biets vzw (jeugdkampen of spring-workout), surf naar www.bietsvzw.com of volg de facebookpagina Bietsvzw.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 apr 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 23 mei 2023

archief