Mysterie rond sociale woningbouw BOGAARDEN

C21

Mysterie rond sociale woningbouw BOGAARDEN

Scherm__afbeelding_2023-06-02_om_13
 

Al meermaals vroeg Door en Voor Pepingen (DVP) in 2022 en 2023 tijdens verschillende gemeenteraadszittingen naar de stand van zaken van het dossier sociale woningbouw te Bogaarden.
Tijdens de gemeenteraadszitting maart 2023 deed bevoegde LVB schepen nog de uitspraak dat er aan de plannen was gewerkt , hierover met het Pepingse college van burgemeester en schepenen was overlegd en er op korte termijn een terugkoppeling zou plaatsvinden naar de bevolking.

Gezien tot op heden hierover nog geen verdere info werd gehoord of gezien , stelde DVP tijdens de gemeenteraadszitting 30 mei 2023 nogmaals de vraag naar de stand van zaken m.a.w welke aanpassingen werden er aan de ontwerpplannen aangebracht ? en wanneer zal het project worden toegelicht aan de inwoners ?

"Jammer genoeg gaf LVB opnieuw een nietszeggend antwoord namelijk dat nieuwe aanpassingen binnen afzienbare tijd zouden gedeeld worden. Echter geen concrete datum gekend.
DVP kan dus alleen maar vaststellen en betreuren dat er nog steeds geen transparantie is richting de inwoners en gemeenteraadsleden aangaande dit dossier, aangezien de plannen reeds sinds september 2022 in herziening zijn. DVP volgt dit zeker verder op ! " aldus Kristof De Cuyper DVP gemeenteraadslid.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 jun 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 07 jun 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 01 jun 2024

archief