Scholenveldloop 2023 in Pepingen

C21

Scholenveldloop 2023 in Pepingen

Scherm__afbeelding_2023-09-11_om_08
 

 De ‘Vlaamse veldloopweek voor scholen’ is elk jaar het startschot van het school-sportjaar. De 35ste editie vindt dit jaar plaats in de week van 18 september tot en met 13 oktober 2023. Deze editie krijgt de ondertitel ‘Loop met ons mee!’ waarbij we iedereen oproepen om met ons mee te lopen tijdens de Vlaamse loopweken voor scholen.
De ‘Vlaamse veldloopweek voor scholen’ is een initiatief van MOEV en Sport Vlaanderen in nauwe samenwerking met de gemeentebesturen, het Netwerk Lokaal Sportbeleid en de Vlaamse Atletiekliga.
Hun doel is om zoveel jongeren in beweging te krijgen en hen vooral enthousiast te maken om te blijven joggen en lopen.
In totaal zullen er meer dan 370 leerlingen van de basisscholen Hartentroef Pepingen en Spring in ’t Veld Bellingen hun beste beentje voor zetten op de scholenveldloop op vrijdag 29 september. In totaal zijn er 12 reeksen (2 reeksen per leerjaar, opgesplitst per geslacht). Nadien kunnen ook leerkrachten, (groot)ouders of andere sportievelingen een rondje lopen.
Iedereen is welkom op 29 september vanaf 13.15 uur op het tweede terrein van S.K. Pepingen-Halle (Vroembos 17, 1670 Pepingen) om hen aan te moedigen, een hart onder de riem te steken en zelf een toertje mee te lopen.
Meer info over de veldloopweek vindt u op www.vlaamseveldloopweek.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 sep 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 jul 2024

archief