Stephanie Bertrand quartet Jazz in de abdijkerk van BELLINGEN op 17 november

C21

Stephanie Bertrand quartet Jazz in de abdijkerk van BELLINGEN op 17 november

Scherm__afbeelding_2023-11-06_om_08
 

 Martin Salemi (piano), Fil Caporali (bass), Stephanie Bertrand (vocals, flute), Marcos Della Rocha (drums) Vrijdag 17 november 19u30, Abdijkerk Bellingen Toegang 18 € -18 jaar gratis – Koepongs  
Het “Stéphanie Bertrand Quartet“ is een internationaal kwartet gepassioneerd door de subtiele swing en de harmonische rijkdom van de Braziliaanse muziek. Braziliaanse jazz is een unieke muziekstijl die invloeden van verschillende genres combineert. 
Het is vooral bekend om zijn Bossa Nova en Samba-stijl. Samba is een levendig en ritmisch genre. Het is zeer geschikt om lekker te swingen en te dansen. (Helaas niet in de abdijkerk). Bossa Nova is een meesterlijke combinatie van jazz en samba, die eind jaren 50 van de twintigste eeuw in Brazilië ontstond. Het klinkt erg warm en sensueel, altijd rustig en nooit agressief. Het “Stephanie Bertrand Quartet” brengt iconische nummers van o.m. Choco Buarque, João Gilberto of Djavan naast minder bekende pareltjes, uit de Bossa Nova, maar u hoort ook Brazilian jazz met spectaculaire percussiemomenten. Het wordt een onvergetelijke jazzavond vol emoties en prachtige solo’s.  
U kunt de bijdrage van 18 € per persoon overschrijven op rekening BE 28 9730 5432 8320 met vermelding: JAZZ.
Stuur ook een mail naar info@kunstinpepingen.be om uw betaling en deelname te bevestigen.
Informatie: @: info@kunstinpepingen.be tel: 0485 023 167 Luk Wets.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 nov 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief