Kerstwedstrijd in PEPINGEN

C21

Kerstwedstrijd in PEPINGEN

Scherm__afbeelding_2023-12-07_om_20
 

 Gemeente Pepingen organiseert opnieuw een eindejaarsverlichting wedstrijd. Het is de bedoeling dat de inwoners hun voorgevel en/of voortuin aan het einde van het jaar versieren, om zo de sfeer en gezelligheid in de straten en woonwijken in hun gemeente te versterken.

Haal de (LED-)kerstverlichting en -versiering boven om jullie voorgevel, tuin of balkon te verlichten en aan te kleden. Laat je creativiteit los en zorg ervoor dat passanten kunnen meegenieten. 

Het initiatief van het gemeentebestuur wordt gekoppeld aan een wedstrijd. Inwoners die willen deelnemen, kunnen tussen 20 december en 10 januari een foto van hun versierde huis delen op Facebook of Instagram, tag de gemeente Pepingen (@pepingen) en plaats het openbaar met de #pepingen en #kerstwedstrijd. Indien mogelijk, wordt gevraagd om ook een foto door te sturen naar vrijetijd@pepingen.be of bezorgen in het gemeentehuis bij de dienst Vrije Tijd ten vroegste op 20 december 2023 en ten laatste op 10 januari 2024. 

Een jury duid dan de tien mooiste en meest hartverwarmende versieringen aan. De winnaars worden beloond met een waardebon tussen € 10 en € 40 om te spenderen bij lokale handelaars.

Voor meer info: www.pepingen.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 dec 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief