44ste sfeervolle Kerstfeest van Vrije Gepensioneerdenbond Groot Pepingen

C21

44ste sfeervolle Kerstfeest van Vrije Gepensioneerdenbond Groot Pepingen

Scherm__afbeelding_2023-12-19_om_08
 

In zaal De Kring in Bellingen was het zaterdag gezelligheid troef voor het 44ste Kerstfeest van de Vrije Gepensioneerdenbond Groot-Pepingen. Meer dan 100 deelnemers konden er terecht voor een fijne namiddag vol met leuke babbels, een lekker feestmenu en muziek à volonté met zanger Gino. De drie gangen van het feestmenu werden ter plekke vers bereid met ingrediënten van lokale Pepingse producenten en handelaars. De Kerstman maakte een vroege ronde en zorgde voor een smakelijke attentie voor elke deelnemer. 

Gunther Roobaert is één van de vrijwilligers: “Doorheen het jaar organiseren we met vrienden en sympathisanten deze activiteiten voor de Vrije Gepensioneerdenbond Groot-Pepingen en het Kerstfeest is natuurlijk één van de toppers. Iedereen is welkom, het is een warm en sociaal gebeuren van begin tot einde. We bereiden alles zelf en ook bij de voorbereidingen wordt er nogal wat afgelachen. In een gemoedelijke sfeer rond de kerstboom zorgen we met z’n allen voor ontmoeting, contact en amusement. Het is ondertussen de 44ste editie van het kerstfeest en daar hopen we nog vele jaren aan toe te voegen.”
 
Wie erbij wil zijn voor één van de volgende ontspannende namiddagen (paasfeest, barbecue en/of kerstfeest), kan contact opnemen met de bestuursleden via Guy Derijcke (guy.derijcke@telenet.be). Iedereen welkom!
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 dec 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief