Uitbreiding KOE PONGS voor G sporters

C21

Uitbreiding KOE PONGS voor G sporters

Scherm__afbeelding_2023-12-24_om_15
 
De bestaande KOE-PONGS (PLUS) worden uitgebreid met G-KOE-PONGS. Daarmee wil de gemeente Pepingen G-sporters van alle leeftijden een duwtje in de rug geven. Dat werd beslist op de Pepingse gemeenteraad van 19 december 2023.
 
Saskia Beeckmans, schepen van sport, licht toe: “We vinden het als gemeente belangrijk om G-sporters te ondersteunen maar ook de sportverenigingen die G-sport willen aanbieden. Zo hebben we tijdens onze kampioenenvieringen ook steeds aandacht voor de G-sporters. Fysieke uitdagingen mogen immers geen hinderpaal zijn om te sporten en sociale banden op te bouwen. Daarom willen we de drempel zoveel mogelijk verlagen en dat kan o.a. met de G-KOE-PONGS. Als warme gemeente staat Pepingen hier helemaal achter.”
 
Met de KOE-PONGS kan je met korting deelnemen aan allerlei activiteiten en verenigingen. Tot en met de leeftijd van 25 jaar kan gebruik worden gemaakt van de KOE-PONG-PLUS en boven de leeftijd van 25 jaar kan, voor wat betreft G-sport, nu dus aanspraak worden gemaakt op de G-KOE-PONG. Beide hebben een waarde van 40 euro.
 
De KOE-PONGS kunnen besteld worden bij de dienst Vrije Tijd van de gemeente Pepingen. Meer info op
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 dec 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief