Nieuwjaarsreceptie van cd en v PEPINGEN

C21

Nieuwjaarsreceptie van cd en v PEPINGEN

Scherm__afbeelding_2024-01-10_om_11
vorig jaar was de prijs voor woonzorgcentrum Vander Stokken
 

Nieuwjaarsreceptie van cd&v PepingenVrijdag 12 januari 2024 vanaf 19.30 uur in de parochiezaal Ninoofsesteenweg 70 te Pepingen cd&v Pepingen reikt twintigste V.I.P-prijs uit! cd&v Pepingen ontvangt Kris Poelaert tijdens nieuwjaarsreceptie. 

De Pepingse cd&v afdeling reikt jaarlijks de V.I.P. (Verdienstelijke Inwoner(s) van Pepingen)-prijs uit*. Deze jaarlijkse prijs is bedoeld voor een persoon of vereniging die zich tijdens de voorbije jaren op een uitzonderlijke wijze verdienstelijk maakte voor de Pepingenaar. De uitreiking van de VIP 2023 vindt plaats rond 20u45.
 
Voor de bekendmaking van de V.I.P.-prijs zal Kris Poelaert, burgemeester van Herne en Senator ons toespreken.
Tijdens het CD&V-eetfestijn 2023 werd een tombola georganiseerd ten voordele van G-sport Pajottenland. We overhandigen tijdens de nieuwjaarsreceptie graag een cheque van 1.078 euro aan een delegatie van bestuur en G-sporters.
 
Tijdens deze receptie, waarop alle inwoners, verenigingen van Groot-Pepingen en sympathisanten uitgenodigd zijn, is er ook een hapje en een drankje.
 
Bij deze bent u, of een afgevaardigde, dan ook vriendelijk uitgenodigd.
Het programma in 't kort:
-  20u00: welkomstwoord door voorzitter Suzanne De Cort
- 20u15: gastspreker Kris Poelaert.
- 20u30: uitreiking cheque met opbrengst tombola eetfestijn 2023
- 20u45: uitreiking: Wie wordt de VIP prijs 2023?
 
* De vorige winnaars waren Pelagie Vansnick, uitbaatster van zaal Limbourg; jeugdbeweging Chiro Karreveld; Mong Blok; Muziekatelier Allegro; Jeugdvereniging Clubke uit Elingen; KAJ Bellingen; Reinaertvrienden uit Heikruis; Jeugdclub Jungle uit Pepingen; Volleybal Bellingen; de Ziekenzorgen uit Pepingen; Huize Ter Loo uit Bellingen; De Pepingse Pipeband; Jef en Ilda Meyts-Pollé, uitbaters van café Meyts-Pollé in Elingen, Into My Arms samen met Hans Schoors en Greta Hollemans uit Beert, de Pepingse Zelfstandigen, de Mooimakers, Jan Liefhooge uit Pepingen, de vriendenkringen van bloedgevers Heikruis-Herfelingen en Pepingen en het woonzorgcentrum Vander Stokken.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 jan 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief