Veertig winnaars voor 'Liever Lokaal' actie in PEPINGEN

C21

Veertig winnaars voor 'Liever Lokaal' actie in PEPINGEN

20240130_persbericht_koop_lokaal_in_pepingen_trekking_winnaars
Op de foto vlnr.: Ann Blommaert (Spar Pepingen), schepen Greta Cochez, burgemeester Eddy Timmermans en schepen Saskia Beeckmans (LVB).
 

Van 9 december tot 15 januari 2024 organiseerde gemeente Pepingen de eindejaarsactie ‘Liever Lokaal’, samen met lokale handelaars en de provincie Vlaams-Brabant. Gisteren vond de trekking van de 40 winnaars plaats bij één van de deelnemende handelaars. 

Gemeente Pepingen schenkt zowel aan de papieren als online deelnemers in totaal 40 prijzen ter waarde van 20 euro. Negen Pepingse handelaars en marktkramers namen deel. De trekking vond dit jaar plaats in de Spar-winkel Superette Jo-An in Pepingen, één van de deelnemende handelaars. De veertig winnaars worden allemaal op de hoogte gebracht en worden uitgenodigd om hun prijs af te halen tijdens een gezamenlijk moment op het gemeentehuis.
 
Iedereen die lokaal ging winkelen kon bij elke aankoop deelnemen via een papieren formulier of online via de wedstrijdapp. De provincie Vlaams-Brabant reikt op een later moment ook nog de hoofdprijs uit. Die gelukkigen mogen dan een Norta E-bike in ontvangst nemen.
 
Schepen van lokale economie Greta Cochez: “We hebben in Pepingen een pak gedreven handelaars die topproducten en -diensten aanbieden dicht bij huis. Zo zorgen ze mee voor beweging, ontmoeting, werkgelegenheid,… kortom: een bruisende gemeente Pepingen. Een grote troef dus en daarom steunen we het lokaal winkelen volop. We zien de groeiende appreciatie voor die lokale troeven ook bij heel wat Pepingenaren en regiogenoten. We blijven dit stimuleren want er is voor elk wat wils in Pepingen, in de feestperiodes maar ook voor dagelijkse boodschappen.”
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 jan 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief