Cantimpre speelt Kat in het Donker in Bellingen

C21

Cantimpre speelt Kat in het Donker in Bellingen

Scherm__afbeelding_2024-02-12_om_09
 

Toneel Cantimpré nodigt je van harte uit op onze nieuwe productie 'De kat in de kelder' op vrijdag 15, zaterdag 16, vrijdag 22 & zaterdag 23 maart in zaal De Kring in Bellingen (Pepingen).

We brengen deze licht absurde komedie van Pol Anrys op de planken in regie van Philippe Hemelsoet en vertellen je graag meer over dit stuk:
Korte inhoud
Majoor Evarist Tanghe laat, zeer tegen de zin van zijn zure zus Serafine, het kansarme gezin De Cat in de kelder van zijn huis wonen terwijl ze wachten op hun nieuwe sociale woning.
Vader Felix, moeder Sylvia, dochter Kim en grootmoeder Madeleine trekken aanvankelijk met tegenzin bij de majoor in, maar dat slaat helemaal om wanneer ze een interessante ontdekking doen.
Felix denkt de oplossing voor alle financiële problemen gevonden te hebben maar het wordt een hachelijke onderneming die leidt tot hilarische situaties waarin dode katten, dolle grootmoeders, verliefde aanbidders en op hol geslagen boren een hoofdrol opeisen...
Zal de familie De Cat een uitweg vinden uit hun benarde situatie ? Je ontdekt het op onze voorstellingen!
Praktische info
Data: vrijdag 15, zaterdag 16, vrijdag 22 & zaterdag 23 maart 2024 om 20u
Locatie: Zaal De Kring - Kareelstraat 11, Bellingen (Pepingen)
Tickets: €10/persoon of Koe-Pong (- 26j.)
NIEUW dit jaar is dat je jouw tickets en/of drankkaarten voor onze foyer meteen online kan bestellen en betalen. Alle info hierover vind je op onze ticketpagina.
Cast: Dirk Agneessens, Emmanuelle Blockx, Karel De Coster, Diane Derwael, Dylis Melkebeke, Didier Nerinckx, Martine Niels, Germaine Pouillon & Dennis Van de Moortel
De voorstellingen beginnen steeds stipt om 20u en je kan reeds van een hapje en een drankje genieten in onze foyer vanaf 19u. 
Graag tot dan en alvast veel kijkplezier met 'De kat in de kelder'!
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 feb 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 jul 2024

archief