Prijzen voor winnaars Liever Lokaal en kerstwedstrijd in Pepingen

C21

Prijzen voor winnaars Liever Lokaal en kerstwedstrijd in Pepingen

20240228_persbericht_prijsuitreiking_winnaars_liever_lokaal_en_kerstwedstrijd_foto_1
Alle winnaars werden uitgenodigd voor de prijsuitreiking op het gemeentehuis.
 

Gemeente Pepingen zette twee eindejaarswedstrijden op poten en nodigde op vrijdag 23 februari alle winnaars uit op het gemeentehuis voor de prijsuitreiking. Eind vorig jaar en begin dit jaar kon iedere lokale shopper deelnemen aan de ‘Liever Lokaal’ campagne. Tijdens de feestdagen konden Pepingenaren ook prijzen winnen met de mooiste kerstversiering.

Van 9 december 2023 tot en met 15 januari 2024 lanceerde gemeente Pepingen de eindejaarsactie ‘Liever Lokaal’, in samenwerking met de lokale handelaars en de provincie Vlaams-Brabant. Wie een digitaal of papieren formulier indiende bij een lokale aankoop bij één van de Pepingse handelaars, maakte kans op een e-bike en op Pepingse Cadeaubonnen. Schepen van lokale economie Greta Cochez (LVB) blikt terug op een geslaagde campagne: “Bij de negen handelaars en marktkramers werd het digitaal formulier 170 keer gescand en werden maar liefst 290 papieren formulieren gedropt in de verzamelbussen.”

Provincie Vlaams-Brabant reikte de Norta E-bike eerder al uit, de winnende scan kwam uit Grimbergen. De Pepingse winnaars werden dit jaar op 29 januari 2024 getrokken bij deelnemende handelaar Superette Jo-An. Gemeente Pepingen verdeelde 40 Pepingse Cadeaubonnen ter waarde van 20 euro evenredig over de digitale en papieren deelnemers. Greta Cochez: “Lokaal winkelen zorgt voor ontmoeting, beweging, initiatief, werkgelegenheid, … kortom: voor een bruisende gemeente. Dat steunen we volop en we zijn blij met de groeiende appreciatie voor die lokale troeven. Daar heffen we graag samen het glas op. Deze eindejaarsactie was een mooie stimulans, maar we hopen vooral dat onze dorps- en regiogenoten ook de rest van het jaar vlot hun weg blijven vinden naar onze lokale handel. Er is voor elk wat wils, dus iedereen welkom!”

We hopen om bij de volgende campagne nog meer Pepingse handelaars toe te voegen. Meedoen volgende keer? Hou Pepingen Informeert in de gaten of stuur een mailtje naar greta.verelst@pepingen.be voor de inschrijvingsmogelijkheden. Ook wie de prijs nog niet kon afhalen kan hier terecht.

Extra gezelligheid tijdens feestdagen
Tijdens de feestdagen staat alles in het teken van licht en verbondenheid. Daar werd in Pepingen een nog een extra duwtje aan gegeven. Tussen 20 december 2023 en 10 januari 2024 konden de inwoners van Pepingen een foto insturen van de mooiste kerstversiering aan of rond hun woning of voortuin. De gemeente Pepingen beloonde 9 van de inzendingen met Pepingse Cadeaubonnen met een waarde tussen € 10 en € 40. “Tijdens de donkerste dagen van het jaar zorgt kerstversiering meteen voor extra sfeer en gezelligheid. Dat gevoel willen we zoveel mogelijk uitdragen in Pepingen. In dit geval gaf (kerst)licht niet alleen warmte en verbondenheid, maar duidelijk ook een gevoel van fierheid. Sommige dorpsgenoten maakten er een echt kunstwerkje van. De prijzen zijn dubbel en dik verdiend!”
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 feb 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief