Coordone in Abdijkerk in BELLINGEN op 17 mei

C21

Coordone in Abdijkerk in BELLINGEN op 17 mei

Scherm__afbeelding_2024-04-11_om_21
 
Coordonné is een duo dat is ontstaan in de repetitieruimtes van het Koninklijk Conservatorium in Gent. Hun bijzondere passie voor de muziek van de renaissance en de barok, maar ook voor het hedendaagse repertoire, was een sterk element dat hen samenbracht. 
homas en Anna trokken naar  Engeland om er de muziek van John Dowland en tijdsgenoten onder de leiding van Dame Emma  Kirkby en luitist Jacob Heringman, onder andere, uit te diepen.  
Ze brengen muziek van componisten/ singer-songwriters uit verschillende tijdsperiodes en ze   verkennen de mogelijke manieren waarop al die uiteenlopende muzikale stijlen verzoend kunnen    worden.    
Anna Nuytten is een Belgische mezzosopraan. Ze afstudeerde met grote onderscheiding af aan het Koninklijk Conservatorium van Gent bij Hendrickje Van Kerckhove. Anna kreeg al de kans om te werken met buitengewone vocale coaches en artiesten, zoals, the King's Singers, Emma Kirkby, Simone Kermes en de Belgische sopraan Hilde Coppé.  
Ze is gepassioneerd door vocale samenzang en kamermuziek. Anna treedt op in tal van professionele ensembles in binnen- en buitenland, als soliste en ensemble zanger, waaronder het Vlaams Radio Koor,    Currende, Saevus, Ex Tempore, Ratas de Viejo Mundo, Swara Vocal Ensemble, B’Rock orchestra en de Ghent Singers.    
Haar activiteit in deze groepen brengt haar in nauw contact met zowel oude als hedendaagse muziek. Ze is een van de leden van het vijfkoppig nieuw vocaal ensemble ‘Mavis’.  Anna leidt haar eigen gemengd koor Asem' in Wervik, dat ze in 2018 oprichtte. Anna behaalde tevens haar pedagogische master aan het KASK en geeft zangles en vocal coaching aan verschillende academies in Vlaanderen.  Thomas Langlois, een Belgische luit- en theorbespeler is amper 23 jaar, maar scheert nu al hoge toppen. Hij is een genomineerde Klara Twintiger 2023.  
Na vijf intense jaren waarin Thomas zowel een master in uitvoerende muziek, luit en theorbe als in muziektheorie combineerde, studeerde hij af met grote onderscheiding voor beide richtingen aan het Koninklijk Conservatorium van Gent in 2021.    
Momenteel studeert hij verder aan de prestigieuze Schola Cantorum Basiliensis in Zwitserland   Een luistermoment van pakkende muziek uit de “Toots Sessies” in december 2022 op Canvas uitgezonden:
 U betaalt 18 € per persoon op rekening BE 28 9730 5432 8320 van Kunst in Pepingen om aan dit originele concert deel te nemen. Vermeld ANNA&THOMAS. Stuur ook een mail naar info@kunstinpepingen.be om uw betaling en deelname te bevestigen.     V
erwittig  altijd als je niet deelneemt aan een activiteit waarvoor je was ingeschreven.   Als je minstens 5 werkdagen voor de start van activiteit verwittigt, dan storten wij het bedrag terug.  
Als je hierover vragen hebt, neem contact op met Luk Wets.   Informatie:   www.kunstinpepingen.be    @: info@kunstinpepingen.be      
Coordonné  Anna  Nuytten, zang     Thomas Langlois, luit   Dowland, Brel, Barbara, Waits…   Vrijdag 17 mei  2024  19u30   Abdijkerk Bellingen   Toegang 18 € -18 jaar gratis – Koepongs 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 apr 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief