PEPINGEN - Sportieve Naschoolse ACtie for Kids

C21

PEPINGEN - Sportieve Naschoolse ACtie for Kids

Sportsnacks_pepingen

Uit de enquêtes van het sportbeleidsplan blijkt dat de gemeente de jongeren zou moeten stimuleren om deel te nemen aan sportinitiatieven en dat er een grotere diversiteit aan sport aangeboden zou moeten worden. Daarom is de gemeente reeds in januari gestart met naschoolse activiteiten waarin kinderen zich kunnen uitleven op een plezierige en sportieve manier.

Diverse sporten werden op een kwaliteitsvolle manier gegeven door een geschoolde lesgever. Na de paasvakantie begint men met een nieuwe reeks en dit maal zijn de 2de en 3de kleuterklas en het 1ste en 2de leerjaar de doelgroep.
Op dinsdag (2de en 3de kleuterklas) en donderdag (1ste en 2de leerjaar) zullen ze sporten en spelen in de polyvalente zaal van Harten Troef in Pepingen en dit van 16u30 tot 17u30.
Men start met een reeks van 10 lessen op dinsdag 8 en donderdag 10 april. De totale kostprijs voor dit aanbod bedraagt 15 euro (sportactiviteit + verzekering). 
De gemeente organiseert deze sportsnack in samenwerking met de Pepingse scholen, de Kinderschuur, Bloso en SVS.
Inschrijvingsformulier in te vullen via gemeentelijke website of via e-mail sportdienst@pepingen.be. De plaatsen zijn beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap!
Voor meer inlichtingen en of vragen, kan men contact opnemen met de sportdienst - tel. 02/383.14.36 (dinsdag en donderdag van 8u30 tot 16u), sportdienst@pepingen.be  of bij de schepen van sport, Peter Van Cutsem - tel. 0476/59.90.23, peter.vancutsem@pepingen.be
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 mrt 2008
Felix Merckx
Archief Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 25 jan 2022
Marc Sluys | 21 jan 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 28 dec 2021

archief