CHINA en PEPINGEN in concert

C21

CHINA en PEPINGEN in concert

Pep_china_concert_1212
De organisatoren van de China avond in Beert (foto Marc Sluys)
 

Cina  Qing Mei Jing Yue kwartet is op zaterdag 12 december 2009 om 20u te gast in de Augustinuskerk van Beert.  Deze avond in het kader van Europalia China, is een gemeenschappelijk initiatief van het kunstcollectief “Kunst in Pepingen”. U hoort hier de top van internationaal toegejuichde jonge Chinese muzikanten op authentieke Chinese instrumenten: de sheng, urhu, pipa en yangqin.

De vier dames van het Qing Mei Jing Yue kwartet hielden hun eerste kamermuziekconcert in de Concert Hal van Peking in de herfst van 1996. De geestdrift om voortdurende verbetering en creativiteit na te streven vindt niet alleen uitwerking in hun uitvoering van klassieke werken maar ook in hun eigen composities. Eigentijdse componisten die hun veelzijdigheid en bekwaamheid weten te appreciëren, schrijven exclusief voor dit kwartet dat zodoende het repertoire op een frisse en verrassende manier uitbreidt. Laat u dus ook aangenaam verrassen en geniet van dit muzikaal betoverend vleugje Azië dicht bij huis...

Na het concert wordt u hartelijk uitgenodigd voor een hapje en een drankje ten huize van Johan en Rita Dekegel. Toegangsprijs aan de kassa: 12 euro  / -14 en 60+ betalen 10 euro. Deze activiteit mag ook met een Koepong betaald worden.

Kaarten in vvk bij de Cultuurdienst en in de bibliotheek van Pepingen

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 nov 2009
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief