N-VA+ trekt in LENNIK met lijst vol vernieuwing naar de kiezer

C21

N-VA+ trekt in LENNIK met lijst vol vernieuwing naar de kiezer

Ploeg
 

N-VA+ Lennik stelt met trots haar voltallige lijst voor waarmee ze op 13 oktober naar de kiezer  trekt. Met een mix van ervaren raadsleden en veel nieuw talent binden ze de strijd aan met de zittende partijen. Eerder kondigde N-VA+ Lennik al aan dat Kamerlid Kristien Van Vaerenbergh de lijst zal aanvoeren, samen met de bekendmaking van maar liefst 9 nieuwe kandidaten. Nu de volledige lijst is afgerond en de plaatsen zijn vastgelegd kan de campagne nu echt van start gaan! De tweede plaats gaat naar voorzitter Dirk De Smedt, gevolgd door raadslid en voormalig nationaal kandidaat Lien De Slagmeulder op de derde plaats.
Uittredend gemeenteraadslid Karel Van Belle zal van op de 21ste plaats de duwende kracht vormen op de N-VA+-lijst. Vertrouwd gezicht binnen de gemeenteraad Viviane Tielemans stelt zich voor de derde maal kandidaat. Ook bestuursleden Hilde Van Meulder en Jos Francois engageren zich mee op de lijst. Naast de reeds bekendgemaakte nieuwe kandidaten zullen nog andere nieuwkomers mee op de lijst staan. Op de negende plaats vinden we zo nieuwkomer en onderneemster, Veerle Borremans. Daarnaast zetten ook Daniel Van den Auwelant, Guy Van Zeebroeck, Cindy Vandenbosch, en Tibo Jacobs hun schouders mee onder deze campagne.
De jongste kandidaten van de lijst zijn Finne Banze net 18 jaar en Tibo Jacobs, 27 jaar. De oudste kandidate op de lijst is Viviane Tielemans, 67 jaar. Deze diverse groep kandidaten uit verschillende deelgemeenten streeft naar een beter Lennik, waar iedereen zich thuis kan voelen.
Het behoud van het Vlaamse en landelijke karakter, een financieel gezonde gemeente en een veilige en nette omgeving zijn absolute topprioriteiten voor deze ploeg. N-VA+ heeft de ambitie de grootste partij van Lennik te worden en wil met een koerswijziging zorgen voor de nodige verandering!

 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 aug 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 13 sep 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief